ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Η φωνή της σε όλη την υφήλιο

η-φωνή-της-σε-όλη-την-υφήλιο-762271

Η Αλκηστις Πρωτοψάλτη δίνει συναυλία μέσω live streaming

H Αλκηστις Πρωτοψάλτη επιστρέφει στον αγαπημένο της χώρο, το Gazarte, και μπαίνει απευθείας στα σπίτια μας, όπου κι αν βρισκόμαστε, με δύο ιδιαίτερες live streaming παραστάσεις Η πρώτη θα μεταδοθεί ζωντανά την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου στις 9 το βράδυ και η δεύτερη την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου στις 2 το μεσημέρι, ώρα Ελλάδος, δίνοντας την ευκαιρία ακόμα και σε όσους βρίσκονται στην άλλη πλευρά της υφηλίου να παρακολουθήσουν την κορυφαία ερμηνεύτρια.

Τα διαχρονικά της τραγούδια θα ηχήσουν μέχρι την Αυστραλία και την Αμερική, σε κάθε ήπειρο και σε κάθε γωνιά του κόσμου, από την κεντρική σκηνή του Gazarte, η οποία μεταμορφωμένη σε άνετο καθιστικό, μας μεταφέρει δίπλα στη μοναδική ερμηνεύτρια, για να απολαύσουμε τα ωραιότερα τραγούδια της σαν να είμαστε εκεί μαζί της.

Με τις ξεχωριστές της ερμηνείες, με ροκ διάθεση και συντροφιά τους ταλαντούχους μουσικούς της, η Αλκηστις Πρωτοψάλτη εγκαινιάζει νέα εποχή και στέλνει σε όλους μήνυμα: «Μετά από τόσο καιρό και τη διάθεση να ανεβάζει θερμοκρασίες σαν τη λάβα του ηφαιστείου, η ψυχή μας αυτή τη φορά θα ενωθεί διαδικτυακά. Ενέργεια, δύναμη, πάθος και ευαισθησία θα ορμήσουν να σας αγκαλιάσουν. Εσείς είσαστε αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μου και του μουσικού σύμπαντός μου. Εδώ λοιπόν στο GAZARTE, εμείς θα σας περιμένουμε. Απευθείας στην καρδιά με τη μουσική κινητήριο δύναμη. Μου έλειψε πάρα πολύ αυτή η επικοινωνία και έχω χαρεί αφάνταστα που έστω μέσω τεχνολογίας η προέκταση των συναισθημάτων μου θα σας αγκαλιάσει» είναι το μήνυμα που στέλνει η ίδια. Ηλεκτρονικά εισιτήρια είναι διαθέσιμα στο viva.gr.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου