ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

6ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ιατρικής

6ο-πανελλήνιο-συνέδριο-ιατρικής-758776

Στο Βόλο και στο Βελεστίνο διοργανώνεται το διάστημα από τις 12 έως και τις 15 Δεκεμβρίου στο ξενοδοχείο «Ξενία» το 6ο ετήσιο Πανελλήνιο Συνέδριο της Επιστημονικής Φροντίδας Υγείας και Εκπαίδευσης, το οποίο συμπεριλαμβάνει και την 6η διημερίδα της Παιδιατρικής Κλινικής του Αχιλλοπούλειου Γενικού Νοσοκομείου Βόλου.

Στην πολυήμερη επιστημονική εκδήλωση θα αναπτυχθούν ενδιαφέροντα Επίκαιρα Ιατροκοινωνικά και άλλα θέματα Παιδιατρικά, πρόληψης, λοιμώξεων και εφαρμογής εμβολιασμών, θέματα που έχουν σχέση με την Υγεία του παιδιού και του εφήβου, που αφορούν τόσο το μαχόμενο Νοσοκομειακό Παιδίατρο, όσο και το Γενικό Παιδίατρο στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Φροντίδα Υγείας.

Το συνέδριο γίνεται υπό την αιγίδα της ΕΦΥΚΕ, του ΑΓΝΒ της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας, του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας καθώς και του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Τα θέματα που θα παρουσιαστούν στηρίζονται στις σύγχρονες επιστημονικές γνώσεις, στην έρευνα, εμπειρίες και απόψεις.

Για περισσότερεςλεπτομέρειες για το πρόγραμμα της εκδήλωσης οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στην ιστοσελίδα (www.efyke.gr).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου