ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

«Μαλλιά κουβάρια»

μαλλιά-κουβάρια-754769

Σημαντικό γεγονός και μεγάλη επιτυχία για την θεατρική ομάδα Πολιτιστικού Συλλόγου Σούρπης αποτελεί η επιλογή του φετινού έργου «Μαλλιά κουβάρια» του Νικολάου Λάσκαρη, να λάβει μέρος στους 1ους πανελλήνιους αγώνες θεατρικών εργαστηρίων, που θα διεξαχθούν από 29 Σεπτεμβρίου έως 7 Οκτωβρίου στο κινηματοθέατρο «Πάνθεον» της Σπερχιάδας.

Το φετινό έργο συμπίπτει με τον δωδέκατο χρόνο δράσης της ομάδας. Συγγραφέας είναι ο Νικόλαος Λάσκαρης, τη σκηνοθεσία – διασκευή και τη μουσική επιμέλεια υπογράφει η Λένα Γεωργιάδου. Τα σκηνικά –κοστούμια η θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Σούρπης και η Σοφία Γεωργίου, τους φωτισμούς ο Κώστας Κολώνης, τις φωτογραφίες ο Νικόλαος Μεταξιώτης, την επιμέλεια προγράμματος οι Λένα Γεωργιάδου, Νίκος Περιστεράς, Δημήτρης Ντούκας. Παίζουν (κατά σειρά εμφάνισης) οι Δημήτρης Ντούκας, Νίκος Περιστεράς, Ράνια Θεοδωρογιάννη, Μαριαλένα Παπανικολοπούλου, Κώστας Ζαρκάδας, Χρήστος Μακρής, Γιάννης Καλαντζής και Αναστασία Ζούρκου.

Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και το πρόγραμμα του φεστιβάλ που οργανώνει το θεατρικό εργαστήρι Σπερχιάδας Μακρακώμης (Θ.Ε.Σ.Μα.) είναι η ακόλουθη: «Μετά τη συγκινητικά μεγάλη συμμετοχή θεατρικών ομάδων στο κάλεσμα του Θ.Ε.Σ.Μα. για τους 1ους πανελλήνιους αγώνες θεατρικών εργαστηρίων, που θα διεξαχθούν από 29 Σεπτεμβρίου έως 7 Οκτωβρίου, η προκριματική επιτροπή μέσα από μία δύσκολη, χρονοβόρα και απαιτητική διαδικασία επέλεξε 7 θεατρικά σχήματα κι άλλα 7 αναπληρωματικά».

Η θεατρική ομάδα της Σούρπης εμφανίζεται την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου και την Κυριακή 7 Οκτωβρίου προγραμματίζεται η τελετή λήξης και η απονομή βραβείων στις ομάδες που συμμετέχουν από όλη την Ελλάδα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου