ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Μουσικές συναντήσεις στο «Ελλης»

μουσικές-συναντήσεις-στο-ελλης-747254

Με τον Ζ. Κουκουσέλη και τον Κ. Ζεμπίλα

Οι μουσικές συναντήσεις στο «Ελλης» με τους Ζαφείρη Κουκουσέλη στο πιάνο και στην επιμέλεια του προγράμματος και τον Κώστα Ζεμπίλα στο τραγούδι, θα συνεχιστούν την Παρασκευή στις 2 Ιανουαρίου στις 10 το βράδυ ενώ η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

O Ζαφείρης Κουκουσέλης μεταξύ άλλων έχει εμφανιστεί στην Ελληνική Δισκογραφία στις παρακάτω παραγωγές: «Ιμβρος – Τένεδος της μνήμης και της λήθης» παραγωγή Ιδρυμα Ιστορικών Μελετών, «Χαίροις Ενδοξε Λάζαρε» παραγωγή Γιώργος Θεοφάνους, «Οι φωνές σ’ αυτή την πόλη» παραγωγή Γιώργος Νταλάρας, «Μέσα σου να χαθώ» παραγωγή Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Προσκεκλημένος από το Ίδρυμα Ιστορικών Μελετών συμμετείχε στις εκδηλώσεις για τα 50 χρόνια ιεροσύνης του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου, δίνοντας συναυλία στην Ιμβρο, ως μαέστρος της Ορχήστρας και της Χορωδίας του Μουσικού Σχολείου. Εκανε την ενορχήστρωση – διεύθυνση ορχήστρας και χορωδίας ελληνικής μουσικής του Μουσικού Σχολείου Βόλου σε πολλά αφιερώματα, όπως στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με τη σύμπραξη του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.

Ο Κώστας Ζεμπίλας δραστηριοποιείται στο Βόλο εδώ και μία δεκαετία, έχει συνεργαστεί με την ορχήστρα Εστουδιαντίνα Νέας Ιωνίας Βόλου, καθώς και με την αθηναϊκή ορχήστρα Εμμετρον. Εχει τραγουδήσει σε μουσικές σκηνές και έχει πάρει μέρος σε πολλές συναυλίες τοπικά και πανελλαδικά, με αποκορύφωμα το αφιέρωμα στο Μίμη Πλέσσα στο Πολιτιστικό κέντρο Ν. Ιωνίας όπου απέσπασε τα κολακευτικά σχόλια του κ. Μίμη Πλέσσα.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου