ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Διαγωνισμός προς τιμή του Δημήτρη Φάμπα

διαγωνισμός-προς-τιμή-του-δημήτρη-φάμ-742461

Ο Σύλλογος Φίλων της Κιθάρας «Δημήτρης Φάμπας» ανακοινώνει τη διοργάνωση του 2ου διεθνή διαγωνισμού κιθάρας «Δημήτρης Φάμπας» 2018 -΄19 και μαζί τον 1ο πανελλήνιο διαγωνισμό κιθάρας «Δημήτρης Φάμπας» για νέους έως 18 χρόνων.

Ο προκριματικός γύρος του διεθνούς διαγωνισμού είναι διαδικτυακός και ξεκινά στις 10 Νοεμβρίου 2018. Ο τελικός γύρος του διεθνή διαγωνισμού, αλλά και ο πανελλήνιος διαγωνισμός θα γίνουν στην Αθήνα, στον Πολυχώρο Πολιτισμού «Αννα – Μαρία Καλουτά» του Δήμου Αθηναίων στις 13 και 14 Απριλίου 2019 στο πλαίσιο μιας διημερίδας / φεστιβάλ αφιερωμένης στην κιθάρα και τον Δημήτρη Φάμπα, με πολλές συναυλίες εξαίρετων σολίστ, κιθαριστικών συνόλων από ωδεία και μουσικά σχολεία, διαλέξεις κ.λπ.

Η επιτυχία του 1ου διεθνούς διαγωνισμού που έγινε το 2016, «η ανάγκη να προσφέρουμε στους μαθητές μας και το φιλόμουσο κοινό μουσικές εκδηλώσεις υψηλής καλλιτεχνικής αξίας αλλά και η διαρκής προσπάθειά μας για τη στήριξη του έργου του Δημήτρη Φάμπα, των Ελλήνων συνθετών και της τέχνης της κιθάρας, μας ωθούν στη διοργάνωση αυτή, που παρά τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε θα είναι μια μεγάλη γιορτή για την κιθάρα στην Αθήνα» υπογραμμίζουν οι διοργανωτές.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν πληροφορίες στην ιστοσελίδα Dimitrisfampasguitarcompetition.info και https://www.facebook.com/groups/DFAMPASGUITARCOMPETITION/.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την Εύα Φάμπα, σολίστ και καθηγήτρια κιθάρας, πρόεδρο του Συλλόγου Φίλων της Κιθάρας «Δημήτρης Φάμπας», στα τηλέφωνα 6945 755945 και 210 9022503.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου