ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ροκ μπάντα στο προσκήνιο

ροκ-μπάντα-στο-προσκήνιο-728410

Οι «Ρ3ΥΜΑ», ροκ μπάντα από τον Βόλο που δημιουργήθηκε το καλοκαίρι του 2017, σήμερα Παρασκευή 26 Οκτωβρίου στο «Καφέ Σαντάν».

Αρχικά, ο Βαγγέλης Ματζαφλέρης και ο Βαγγέλης Κατσούρας βρέθηκαν μουσικά και άρχισαν να δουλεύουν ένα υλικό από τραγούδια που είχαν στα «συρτάρια» τους, αλλά και καινούργια. Στη συνέχεια ήρθε στην παρέα ο κιθαρίστας Δημήρης Δεμίρης, ενώ πρόσφατα την ομάδα συμπλήρωσε ο Ζαφείρης Κουκουσέλης πιάνο και πλήκτρα, ο οποίος συμβάλλει και με δικά του τραγούδια.

Δίνουν έμφαση στη δύναμη, αλλά και στη μελωδία, έχουν τον δικό τους ήχο και ύφος, τραγούδια με ελληνικό στίχο και πραγματικά ήρθαν για να μείνουν. «Ο θυρωρός» και το «Μ’ ακούει κανείς» είναι δύο από τα τραγούδια του CD τους με τίτλο «Ρ3ΥΜΑ vol 1», που κυκλοφορεί και που ήδη ακούγονται σε ραδιόφωνα ανά την Ελλάδα, αλλά και στο youtube.

«Ο θυρωρός» συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους του κοινού στον διαγωνισμό τοπ 20 του περιοδικού «Πεντάγραμμο» για τρεις συνεχόμενους μήνες Απρίλιο, Μάιο και Ιούνιο, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση ανάμεσα σε αξιόλογα τραγούδια και δημιουργώντας για το γκρουπ αλλεπάλληλα προσωπικά ρεκόρ. Η 1η θέση του Ιουνίου τούς έδωσε το εισιτήριο συμμετοχής στο Festival powered by La Vita Radio. Επίσης, κατέλαβε την πρώτη θέση στον διαγωνισμό του μουσικού σάιτ Stagona music world για Μάιο και Ιούνιο. Τα μέλη της μπάντας είναι οι Βαγγέλης Ματζαφλέρης φωνή και μπάσο, Δημήτρης Δεμίρης κιθάρα, Ζαφείρης Κουκουσέλης πλήκτρα και Βαγγέλης Κατσούρας τύμπανα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου