ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Εκθεση χαρταετών στο Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Ιωνίας

εκθεση-χαρταετών-στο-πολιτιστικό-κέν-700969

Εγκαινιάζεται την Τετάρτη 28 Ιανουαρίου στις 19:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Ιωνίας έκθεση χαρταετών, με την υποστήριξη της Διεύθυνσης Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π.-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου, η οποία θα διαρκέσει έως και το Σάββατο 7 Μαρτίου, διάστημα που συμπίπτει χρονικά με την περίοδο της αποκριάς.

Τους χαρταετούς έχουν δημιουργήσει παιδιά των νηπιαγωγείων του Νομού Μαγνησίας με σχέδια και υλικά που διάλεξαν από την τάξη και το περιβάλλον τους, κάνοντας τον καθένα μοναδικό.

Την έκθεση μπορούν να επισκεφθούν όσοι, μικροί και μεγάλοι θέλουν να απολαύσουν αυτή την μαγεία των χρωμάτων και των σχεδίων με την οικογένειά τους, την παρέα τους ή το σχολείο τους. Ο κάθε χαρταετός, μέσα από το μικρό καρτελάκι που τον συνοδεύει θα λέει ποιοι είναι οι φίλοι του, ποια παιδιά δηλαδή τον κατασκεύασαν, αλλά και τη δική του ιστορία, σε όσους βέβαια μπορούν να ακούσουν με τα αυτιά της ψυχής τους.

Για οργανωμένες επισκέψεις Δημοτικών Σχολείων, Νηπιαγωγείων και Παιδικών Σταθμών, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν απογευματινές ώρες με τη ζωγράφο κ. Ελενα Νικηφόρου στο τηλέφωνο 2421091150 ή στο Κέντρο Πληροφόρησης «Δίαυλος» στο τηλέφωνο 24210-25363 από Δευτέρα έως Παρασκευή:10:00 -14:00 και 18:00 – 20:30.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου