ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ηρωας μικρών και μεγάλων σε οnline streaming

ηρωας-μικρών-και-μεγάλων-σε-οnline-streaming-696419

«Ο Τρελαντώνης» της Πηνελόπης Δέλτα σε οnline streaming από την Παιδική Σκηνή Θεσσαλονίκης

Θεατρική παράσταση, που συναρπάζει μικρούς και μεγάλους «Ο Τρελαντώνης», παρουσιάζεται σε οnline streaming για δύο Σαββατοκύριακα από την Παιδική Σκηνή Θεσσαλονίκης.

Η παράσταση θα προβληθεί σε FULL HD δύο Σαββατοκύριακα, το τρέχον 20, 21 και το ερχόμενο 27, 28 Φεβρουαρίου από τις 10 το πρωί έως 8 το βράδυ, για να χαρίσει στιγμές ξεγνοιασιάς σε μικρούς και μεγάλους που τόσο έχουν ανάγκη αυτό τον καιρό.

«Ο Τρελαντώνης» της Πηνελόπης Δέλτα, σε θεατρική διασκευή της Αλεξάνδρας Γιαννοπούλου και σκηνοθεσία της Ανδρονίκης Μαλακόζη, έρχεται να διασκεδάσει, να θυμίσει, αλλά και να διδάξει με τις καλοκαιρινές διακοπές παρέας παιδιών.

Με μουσική, τραγούδια και χορό, ο Τρελαντώνης, που δεν είναι άλλος από τον γνωστό Αντώνη Μπενάκη, παρέα με τις αδερφές του Αλεξάνδρα και Πουλουδιά, χαϊδευτικό της Πηνελόπης Δέλτα, και τον μικρό του αδερφό του Αλέξανδρο, αναστατώνει την όμορφη γειτονιά της Καστέλας όπου τα περίτεχνα σπίτια του αρχιτέκτονα Τσίλερ ενώνουν τη μεγαλοπρέπεια τους με την ταπεινή ομορφιά του γιασεμιού και της γαζίας. Σε μια άλλη εποχή, με άλλες συνήθειες μα με την ίδια πάντα ζωντάνια στο παιχνίδι των παιδιών.

Τη διασκευή και τους στίχους υπογράφει η Αλεξάνδρα Γιαννοπούλου, τη σκηνοθεσία η Ανδρονίκη Μαλακόζη, τη μουσική ο Χάρης Γκατζόφλιας, τα σκηνικά – κοστούμια η Παιδική Σκηνή Θεσσαλονίκης, τις χορογραφίες ο Χρήστος Μυλωνάς, τους φωτισμούς ο Αντώνης Διρχαλίδης, βιντεολήψη – μοντάζ ο Βαγγέλης Μολυβιάτης, την

ηχοληψία – επεξεργασία ήχου ο Αλέξανδρος Σαραφόπουλος.

Παίζουν οι ηθοποιοί Δήμητρα Θεοδουλίδου, Γιώργος Κωνσταντίνου, Αναστασία Μαυροπούλου, Χρήστος Μυλωνάς, Βλάσσης Παπακωνσταντίνου, Μαρία Προδρόμου και Σωτηρία Σακαλάκη.

Τιμή 8 ευρώ μέσω Viva.gr στον διαδικτυακό τόπο https://www.viva.gr/tickets/theater/streaming/trelantonis/.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου