ΑΡΧΙΚΗ
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

H «Χάιντι» στον Βόλο

H ελβετική παιδική ταινία «Χάιντι» του Alain Gsponer (2015), βασισμένη στο γνωστό βιβλίο της Johanna Spyri, θα προβληθεί την Κυριακή 1 Απριλίου, στις 18.30, στο κινηματοθέατρο «Αχίλλειον», σε συνδιοργάνωση της Διεύθυνσης Πολιτισμού του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ και σε συνεργασία με τις Παιδικές Βιβλιοθήκες του Δήμου Βόλου, την Παιδική Βιβλιοθήκη του «Στεκιού Παιδιού» της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ και την Παιδική Βιβλιοθήκη του ΚΔΑΠ Νεάπολης της ΚΕΚΠΑ ΔΙΕΚ.

Η ταινία κέρδισε το βραβείο κοινού στο φετινό Διεθνές Φεστιβάλ Παιδικού και Νεανικού Κινηματογράφου Cine Doc Kids στην Αθήνα.

Η ταινία είναι κατάλληλη για παιδιά από 7 ετών και πάνω λόγω υποτίτλων στα ελληνικά. Η διάρκειά της είναι 111 λεπτά και η είσοδος είναι: 5 ευρώ κανονικό εισιτήριο και 4 ευρώ για παιδιά μέχρι 12 ετών. Η πώληση εισιτηρίων θα πραγματοποιείται στο ταμείο του κινηματοθεάτρου «Αχίλλειον» την ημέρα της προβολής, από τις 17.30. Η προβολή πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Πρεσβείας της Ελβετίας στην Ελλάδα.

Τη «Χάιντι» θα προλογίσει η κα Ελένη Χρυσοπούλου, υπεύθυνη διοργάνωσης του CineDoc Βόλου, και μετά την προβολή θα ακολουθήσει συζήτηση με τη Δρα Πηνελόπη Αβαγιανού, ψυχολόγο στο Παιδοψυχιατρικό τμήμα του Αχιλλοπούλειου Νοσοκομείου Βόλου.

#Tags

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ