ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

H «Χάιντι» στον Βόλο

h-χάιντι-στον-βόλο-69422

H ελβετική παιδική ταινία «Χάιντι» του Alain Gsponer (2015), βασισμένη στο γνωστό βιβλίο της Johanna Spyri, θα προβληθεί την Κυριακή 1 Απριλίου, στις 18.30, στο κινηματοθέατρο «Αχίλλειον», σε συνδιοργάνωση της Διεύθυνσης Πολιτισμού του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ και σε συνεργασία με τις Παιδικές Βιβλιοθήκες του Δήμου Βόλου, την Παιδική Βιβλιοθήκη του «Στεκιού Παιδιού» της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ και την Παιδική Βιβλιοθήκη του ΚΔΑΠ Νεάπολης της ΚΕΚΠΑ ΔΙΕΚ.

Η ταινία κέρδισε το βραβείο κοινού στο φετινό Διεθνές Φεστιβάλ Παιδικού και Νεανικού Κινηματογράφου Cine Doc Kids στην Αθήνα.

Η ταινία είναι κατάλληλη για παιδιά από 7 ετών και πάνω λόγω υποτίτλων στα ελληνικά. Η διάρκειά της είναι 111 λεπτά και η είσοδος είναι: 5 ευρώ κανονικό εισιτήριο και 4 ευρώ για παιδιά μέχρι 12 ετών. Η πώληση εισιτηρίων θα πραγματοποιείται στο ταμείο του κινηματοθεάτρου «Αχίλλειον» την ημέρα της προβολής, από τις 17.30. Η προβολή πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Πρεσβείας της Ελβετίας στην Ελλάδα.

Τη «Χάιντι» θα προλογίσει η κα Ελένη Χρυσοπούλου, υπεύθυνη διοργάνωσης του CineDoc Βόλου, και μετά την προβολή θα ακολουθήσει συζήτηση με τη Δρα Πηνελόπη Αβαγιανού, ψυχολόγο στο Παιδοψυχιατρικό τμήμα του Αχιλλοπούλειου Νοσοκομείου Βόλου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου