ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Παράσταση σύγχρονου χορού στην Παλιά Ηλεκτρική

παράσταση-σύγχρονου-χορού-στην-παλιά-694044

«Είμαρμαι» τιτλοφορείται η νέα παράσταση της concentric dance company που παρουσιάζεται σήμερα Παρασκευή 7 και αύριο Σάββατο 8 Οκτωβρίου, 21.30, στο Θέατρο Παλιάς Ηλεκτρικής.

Η ομάδα σύγχρονου χορού concentric dance company δημιουργήθηκε από την Αλεξάνδρα Ευαγγελοπούλου και τη Σοφία Καλαμάκη. Η παράσταση «είμαρμαι» περιγράφει την πορεία του ανθρώπου προς αυτό που μπορεί να γίνει, μέσα από την τυχαιότητα, τη νομοτέλεια και την ελεύθερη βούληση. Ερμηνεύει επί σκηνής τη μετάβαση από τον εγκλωβισμό στην ελευθερία, μέσα από εσωτερικές διαδικασίες και επιλογές. Το εικαστικό περιβάλλον, η θεατρικότητα των χορευτών και η δύναμη του λόγου δημιουργούν ένα μοναδικό τρίπτυχο.

Την παράσταση χορογραφούν οι: Αλεξάνδρα Ευαγγελοπούλου, Σοφία Καλαμάκη. Χορεύουν: Εύα Βούλγαρη, Αλεξάνδρα Ευαγγελοπούλου, Σοφία Καλαμάκη, Λουκία Κουβά-τα, Κωνσταντίνος Μητρογώγος, Αθηνά Πυργιώτη, Αλέξανδρος Τσάρας. Το τρίπτυχο Εικαστικό περιβάλλον, Video και graphics animation επιμελείται η Αννυ Θεοδώρα Γαλανού, τα κείμενα ο Θωμάς Λιόλιος και τα φώτα οι: Εμμανουέλα Μανούσου, Μαρία Τεχνοπούλου.

Προπώληση εισιτηρίων πραγματοποιείται στη Σχολή Χορού Αυλαία, Κουμουνδούρου 4 (1ος όροφος) και η τιμή εισιτηρίου είναι 7 ευρώ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου