ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ρυθμοί μπλουζ με τον Nickolas G. στο Café Santan

ρυθμοί-μπλουζ-με-τον-nickolas-g-στο-cafe-santan-690327

Ο Nickolas G. (Νικόλας Γκαλιούρης) είναι τραγουδοποιός από το Βόλο, με πάνω από 20 χρόνια ενασχόληση με τη μουσική.

Τα τελευταία 2 χρόνια “ταξιδεύει” με τα μπλουζ, έχοντας στην… τσέπη του αρκετές συνεργασίες με μπάντες, φεστιβάλ (Ευρωπαϊκή Γιορτή Μουσικής, Volume Festival, Fringe Fetival, Los Almiros Festival, 8th Texas Summer Fest) αλλά και συναυλίες, ανοίγοντας εμφανίσεις για τους ακουστικούς Blues Wire και Διόνυσος (παλιότερα, με το ντουέτο The Art of Joy Project), Λ. Μαχαιρίτσα – Δ. Σταρόβα (ως τραγουδιστής των Βολιωτών ροκερς Sticky Flees) αλλά και για τους The Big Nose Attack.

Το 2015 ηχογράφησε 15 δικές του συνθέσεις ως Nickolas G., με τίτλο “Cross-Eyed” και κινείται στο χώρο του ακουστικού μπλουζ, με ροκ υπόβαθρο. Εμφανίζεται ως one-man-band, παίζοντας δικά του τραγούδια αλλά και διασκευές, ενώ στα σόου του, πέρα από ακουστικές κιθάρες, κρουστά ποδιών, καζού και φυσαρμόνικα, παρουσιάζει και παίζει με αυτοσχέδια όργανα που ο ίδιος φτιάχνει, όπως μονόχορδα και δίχορδα. Παράλληλα, ετοιμάζει το 2ο άλμπουμ, το οποίο θα κυκλοφορήσει ηλεκτρονικά μέσα στο 2016.

Ο Nickolas G αύριο Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016 θα εμφανιστεί στο Café Santan (Εργατικού Κέντρου 12, Βόλος). Έναρξη 10.30 μ.μ.. Τηλέφωνο κρατήσεων: 24210-76042.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου