ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ρεβεγιόν με τη Ρένα Μόρφη

ρεβεγιόν-με-τη-ρένα-μόρφη-685599

Η αγαπημένη Βολιώτισσα ερμηνεύτρια παραμονή Χριστουγέννων στο Lab Art

Η αγαπημένη Βολιώτισσα ερμηνεύτρια Ρένα Μόρφη θα εμφανιστεί τη Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου στις 23.00 στο Lab Art στον Βόλο, που βρίσκεται στον πολυχώρο Τσαλαπάτα.

Η Ρένα Μόρφη έχοντας στις αποσκευές της τον δίσκο της με τίτλο «Σούλη Ανατολή» που κυκλοφόρησε από τη Μinos Εmi/ Universal και την πολυπλατινένια επιτυχία «Οταν σου χορεύω», θα εμφανιστεί και φέτος στον Βόλο, μετά τη θριαμβευτική εμφάνισή της στη γιορτή της μουσικής τον Ιούνιο, πλέον στην «καρδιά» των εορτών, την παραμονή των Χριστουγέννων.

Διασκευές από κλασικές λαϊκές και λάτιν επιτυχίες και καινούριες ευφάνταστες ιδέες που θα μας κάνουν να τραγουδήσουμε και να χορέψουμε όλοι μαζί, χωρίς καμία συστολή και λιτότητα, με πούλιες, στρας, φώτα και βελούδα.

Σε αυτήν τη σόλο εμφάνιση, που δεν είναι και τόσο σόλο, αφού μαζί της έχει διάσημους μουσικούς, όπως τους Λάμπη Κουντουρόγιαννη στην ηλεκτρική κιθάρα, Αστέρη Παπασταματάκη στα πλήκτρα, Αγγελο Πολυχρόνου στα κρουστά και Σπύρο Λιγκώνη στα ντραμς. Ειδικός καλεσμένος ο Κάρλος Μενέντεζ στα κρουστά που έρχεται από την Κούβα. Επί σκηνής πάντα και ο συνθέτης Δημήτρης Μπαλογιάννης.

Το Lab Αrt – Βόλος βρίσκεται Ζάχου και Βότση στον πολυχώρο Τσαλαπάτα.

Η τιμή εισιτηρίου στην προπώληση είναι 10 ευρώ (περιορισμένα 100 εισιτήρια) και η γενική είσοδος 13 ευρώ.

Σημεία προπώλησης είναι τηλεφωνικά στο 11876 και ηλεκτρονικά στο www.viva.gr, Seven Spots (σε Βόλο και όλη την Ελλάδα), Illusion RT (Τ. Οικονομάκη και Αγ. Νικολάου, Βόλος), Κεχαΐδης (28ης Οκτωβρίου 118, Βόλος), Snuff Tobacco Store (Γραβιάς 4, Παλαιά Βόλος), My Market.

Επίσης στα καταστήματα WIND πανελλαδικά και στον Βόλο Δημητριάδος 84, Λεωφόρος Ειρήνης 96 στη Νέα Ιωνία και Ερμού 174 απέναντι από τον Άγιο Νικόλαο. Πληροφορίες – κρατήσεις στο τηλέφωνο 242140 3454, με ωράριο τηλεφωνικού κέντρου 10.00 – 21.30.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου