ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

1η έκθεση Μαγνησιώτικου βιβλίου

1η-έκθεση-μαγνησιώτικου-βιβλίου-681570

Σήμερα και αύριο συγκεντρώνονται τα βιβλία των συγγραφέων που έχουν δηλώσει ότι επιθυμούν να λάβουν μέρος στην 1η Έκθεση Μαγνησιώτικου Βιβλίου που διοργανώνει το Κέντρο Βιβλίου Μαγνησιωτών Συγγραφέων (ΚΕ.ΒΙ.ΜΑ.ΣΥ) σε συνεργασία με το Εργαστήριο Λόγου και Πολιτισμού (Κατεύθυνση Λογοτεχνίας και Παιδικού βιβλίου) Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, τον Δήμο Βόλου, την ΜΑΓΝΗΤΩΝ ΚΙΒΩΤΟ για τη διάσωση του πολιτιστικού αποθέματος, την Εταιρεία Θεσσαλικών Ερευνών, το Σύλλογο Δασκάλων και Νηπιαγωγών Ν. Μαγνησίας, τα ΓΑΚ. Αρχεία Ν. Μαγνησίας και το Λύκειο Ελληνίδων Βόλου.

Η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας και θα πραγματοποιηθεί στη μεγάλη αίθουσα εκθέσεων και εκδηλώσεων του Γηροκομείου Βόλου (Κοραή – Ιάσονος – Αργοναυτών).

Τα 1 – 5 βιβλία οφείλει να τα φέρει ο συγγραφέας ή άλλο πρόσωπο στον χώρο της έκθεσης απόγευμα 5-8 μ.μ., σήμερα Πέμπτη 20 και αύριο Παρασκευή 21 Οκτωβρίου.

Η έκθεση θα διαρκέσει από Δευτέρα 24 Οκτωβρίου έως Παρασκευή 30 Οκτωβρίου. Τα βιβλία, περιοδικά, πρακτικά ημερίδων κ.λπ, ημερολόγια θα είναι μόνο προς έκθεση στο κοινό, όχι προς πώληση. Όποιος επιθυμεί στο τέλος της έκθεσης να λάβει πίσω κάποιο από τα βιβλία του, πρέπει να φροντίσει να έλθει να τα πάρει ο ίδιος ή κάποιος γνωστός του στη λήξη της έκθεσης.

Οι συγγραφείς θα πρέπει να έχουν υπόψη τους ότι αν δεν αποσύρουν τα βιβλία τους την ημέρα που έχει οριστεί, αυτά θα μείνουν για το bazaar. Βέβαια, αν θέλουν, μπορούν στη θέση αυτών που θα αποσύρουν να φέρουν για το bazaar άλλα, ως 5, βιβλία τους.

Επίσης υπενθυμίζουμε ότι την Τρίτη 25 Οκτωβρίου, ώρα 7.00 μ.μ., στο κινηματοθέατρο Αχίλλειο θα γίνει παρουσίαση των Βολιωτών συγγραφέων για παιδιά που πρωτοεμφανίστηκαν την τελευταία πενταετία.

Αυτοί είναι: Αισώπου Μάρω, Αποστολάκη Γιολίνα, Αρφέ Μαρία, Βασιλείου Φωτεινή, Βουλάγκας Αθανάσιος, Ζαράρης Λάσκαρης, Καλαμποκά Ουρανία, Καλλές Ηλίας, Καπανιάρης Αλέξανδρος, Καρακασίδης Θεόδωρος, Λαμπαδάρη Σταυρίνα, Μουλά Λεμονιά, Μπασιούκα Αθηνά, Νίκας Κώστας, Νταβλαμάνου Έλενα, Παπαδήμος Σταμάτης, Παπαδόπουλος Στέφανος, Παπαθανασίου Βαλάντης, Σδρόλια Αντιγόνη, Σκρίμπα Χρυσή-Μαρία, Τσαλαβρέτα Ευαγγελία, Τσιμπλούλης Γεράσιμος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου