ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

«Τα καλύτερά μας χρόνια»

τα-καλύτερά-μας-χρόνια-678705

Συναυλία με τους Ρόμπερτ Ουίλιαμς, Λάκη Τζορντανέλλι και Γιώργο Πολυχρονιάδη

Μεγάλη συναυλία με τους Ρόμπερτ Ουίλιαμς, Λάκη Τζορντανέλλι και Γιώργο Πολυχρονιάδη διοργανώνεται σήμερα Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου στις 21.00 στο Ergon Showground – Συγκρότημα Τσαλαπάτα στα Παλαιά.

Η συναυλία διοργανώνεται στο πλαίσιο τον εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Βόλου και της Διεύθυνσης Πολιτισμού. Οι αγαπημένοι καλλιτέχνες για τους οποίους δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις, καθώς μετρούν σχεδόν 30ετή επιτυχημένη πορεία στη μουσική σκηνή και δισκογραφία, θα μας ταξιδέψουν στα «καλύτερά μας χρόνια», με μια αξέχαστη μουσική περιπλάνηση στο επίκαιρο παρελθόν και το ποιοτικό παρόν του ελληνικού και διεθνούς πενταγράμμου χαρίζοντάς μας τις σημαντικότερες ελληνικές και ξένες επιτυχίες που όλοι έχουμε αγαπήσει, χορέψει και τραγουδήσει.

Μαζί τους θα θυμηθούμε περασμένα καλοκαίρια, γιορτές, πάρτι και έρωτες. Πρόκειται για μία μουσική παράσταση που γεφυρώνει τα sixties με το σήμερα. Σε αυτά τα χρόνια θα μας μεταφέρουν οι αγαπημένοι μας ερμηνευτές που σφράγισαν με τις αξέχαστες επιτυχίες τους τις χρυσές δεκαετίες της μουσικής.

Οι σπουδαίοι, διαχρονικοί καλλιτέχνες έρχονται στην πόλη μας ενώνοντας τις δυνάμεις τους με τους τοπικούς φορείς, όχι μόνο για να μας προσφέρουν απλόχερα το κέφι και τη διασκέδαση, αλλά και για να στηρίξουν έναν σημαντικό φιλανθρωπικό σκοπό, καθώς η είσοδος στη συναυλία είναι ελεύθερη, με προαιρετική ενίσχυση υπέρ των ευαγών ιδρυμάτων Ορφανοτροφείο Βόλου, ΕΛΕΠΑΠ Ελληνική Εταιρεία Προστασίας & Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων, «Η Πίστη» Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Παιδιών με Νεοπλασματικές Παθήσεις, «Φλόγα» Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματικές Παθήσεις και Κουζίνα Αλληλεγγύης.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εκδηλώσεις της Διεύθυνσης Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. στο τηλέφωνο 24210 82870 ή την ιστοσελίδα www.doepap.gr και τη σελίδα στο facebook «Τέχνες στον Βόλο» και «ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βόλου».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου