ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Αποκριάτικη συναυλία

αποκριάτικη-συναυλία-661561

«Ερωτας στο μεσοπόλεμο» αναβιώνει στην Παλιά Ηλεκτρική

Συναυλία με τίτλο «Ερωτας στο μεσοπόλεμο» θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου στις 21.30 στο θέατρο της Παλιάς Ηλεκτρικής στο Βόλο, με τη φροντίδα της Διεύθυνσης Πολιτισμού του Δήμου Βόλου, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της αποκριάς.

Η γνωστή ερμηνεύτρια και μουσικός Ερρικα Πατρικίου, συναντιέται ξανά επί σκηνής με τον χαρισματικό ερμηνευτή Χρήστο Κωνσταντόπουλο. Τους δύο ερμηνευτές συνοδεύει στο πιάνο ο συνθέτης – πιανίστας Ηλίας Χατζόγλου που είναι συνεργάτης της Ερρικας Πατρικίου, τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Οι σημαντικότεροι Ελληνες συνθέτες που κράτησαν ζωντανό τον έρωτα με τα υπέροχα τραγούδια τους την εποχή του μεσοπολέμου μέσα από τη ματιά δύο φρέσκων και πολύ ταλαντούχων καλλιτεχνών που τους ενώνει η μεγάλη αγάπη για τον Αττίκ, το Γιαννίδη, το Σουγιούλ και των «μαγικών» μελωδιών τους.

«Στων ραντεβού την ερημιά…στα φτωχικά καφενεδάκια, της μιας δραχμής τα γιασεμιά που μας πουλάνε τα παιδάκια» είναι η έναρξη της μουσικής παράστασης που έχουν επιμεληθεί με μεγάλη αγάπη και σεβασμό οι δύο καλλιτέχνες.

Η Ερρικα, με μνήμες πολλές από τον πολυαγαπημένο της θείο, τον τενόρο της Λυρικής σκηνής Αυρήλιο Πατρίκιο, ο οποίος ήταν μαθητής του Αττίκ, δηλώνει πως ό,τι και να κάνει καλλιτεχνικά, πάντα θα επιστρέφει σε αυτή την εποχή και θα προσπαθεί να κρατάει ζωντανά αυτά τα αριστουργήματα.

Ο σπουδαίος ερμηνευτής Χρήστος Κωνσταντόπουλος που έχει χαρακτηριστεί ως μία από τις ωραιότερες αντρικές φωνές της εποχής μας, έχει συνεργαστεί με μεγάλους Ελληνες συνθέτες όπως ο Γιάννης Σπανός και ο Νότης Μαυρουδής, έχει συμμετοχή στο δίσκο του Νότη Μαυρουδή «στου χρόνου τις καταπακτές» και πέρυσι κυκλοφόρησε τον πρώτο προσωπικό του δίσκο που έχει αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές.

Η τιμή του εισιτηρίου είναι 5 ευρώ και 3 ευρώ για άνεργους, μαθητές, φοιτητές και πολύτεκνους. Η προπώληση πραγματοποιείται στο Δίαυλο (Τοπάλη 14) και το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 24210-25363.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου