ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Οι U.N επιστρέφουν στο Βόλο

οι-u-n-επιστρέφουν-στο-βόλο-651760

Στο Café Santan επιστρέφουν σήμερα Παρασκευή 18 Νοεμβρίου στις 22.30 οι U.N. για μία μοναδική εμφάνιση. Οι U.N. συνεχίζουν την πορεία τους στη ροκ μουσική συμπληρώνοντας φέτος επτά χρόνια παρουσίας με ζωντανές εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα και δύο ολοκληρωμένες κυκλοφορίες.

Οι U.N. είναι μια ροκ μπάντα με αγγλικό στίχο που δημιουργήθηκε στην Θεσσαλονίκη στα τέλη του 2009. Το U και το N ορίζονται κάθε εποχή και διαφορετικά, με βάση τους τίτλους των κυκλοφοριών τους.

Τον Σεπτέμβριο του 2012 κυκλοφόρησε ο πρώτος τους δίσκος «Ulnar Nerve», ένας συνδυασμός από blues και alternative rock σε ένα δυναμικό groovy πακέτο. Εν συνεχεία, ο δίσκος συγκέντρωσε πάνω του πολλά βλέμματα, ραδιοφωνικές παρουσιάσεις και πάρα πολλές θετικές κριτικές.

Το 2014 οι U.N. κυκλοφορούν τον δεύτερο δίσκο τους «Underdog Narrations», ένα κράμα της μελωδικότητας αλλά και της ωμότητας που συνοδεύει το rock από τη γέννησή του. Συναίσθημα, κατανόηση, μια ερευνητική ματιά τριγύρω, ανακουφιστικές ανάσες και γρήγορες μεταβολές… όλα αυτά έχουν τη θέση τους στις αφηγήσεις ενός «outsider»…

Στις 09 Ιανουαρίου του 2010 οι U.N. έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση στο Rodeo Live στην Αθήνα. Αργότερα ακολούθησαν πολλές εμφανίσεις σε χώρους και σε φεστιβάλ όπως σ’ αυτά που διενεργήθηκαν στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής, στο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ της Αθήνας στο ΟΑΚΑ το 2013 και αλλού.

Οι U.N. έχουν εμφανιστεί σε πολλά μέρη σε ολόκληρη την Ελλάδα, έχουν κερδίσει το θαυμασμό πολλών ακροατών και έχουν ήδη γίνει γνωστοί για τις δυναμικές τους ζωντανές εμφανίσεις: Block 33, Μύλος, Eightball, Μαύρη Τρύπα, Rover (Θεσσαλονίκη), Rodeo (Αθήνα), Café Santan, Vox (Βόλος), Blue Note (Καστοριά), Jazz Rock (Καβάλα), Κεντρική Πλατεία (Τρίκαλα), Chorus (Κοζάνη) καθώς και σε πολλά άλλα…

Επίσης, πολλές φορές έχουν μοιραστεί τη σκηνή μαζί με άλλους ήδη καταξιωμένους καλλιτέχνες όπως τους: Gerry Mc Avoy’s Band Of Friends (of Rory Gallagher), Nightstalker, Beggars Blues Diary, Nu Sensae, Μωρά Στη Φωτιά, Παύλος Παυλίδης & the B-Movies, Crazed, Sigmatropic, Bokomolech και πολλούς άλλους…

Τη συγκεκριμένη περίοδο οι U.N. ασχολούνται με τον επερχόμενο τρίτο δίσκο τους. Στόχος των U.N. είναι η δημιουργία καλής ροκ μουσικής και οι ζωντανές εμφανίσεις όπου θα μπορούν να προβάλλουν τη δικιά τους μουσική.

Οι U.N. αποτελούνται από τους: Imad Hassan (φωνή), Denis Φραγκόπουλος (κιθάρα – φωνητικά), Mateusz Starnawski (μπάσο – φωνητικά), Δημήτρης Ράπτης (τύμπανα).

Το Café Santan βρίσκεται στη διεύθυνση Εργατικού Κέντρου 12 στο Βόλο. Το τηλέφωνο για κρατήσεις είναι 24210 76042. Είσοδος ελεύθερη.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου