ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Η Μελίνα Μποτέλλη σε συγκλονιστικό μονόλογο στην Αγριά

η-μελίνα-μποτέλλη-σε-συγκλονιστικό-μο-646627

Χειμερινές πολιτιστικές εκδηλώσεις με τίτλο «Πολιτιστικός χειμώνας 2019» διοργανώνει για πρώτη χρονιά ο Τομέας Νεότητας και Πολιτισμού του Ιερού Ναού Αγ. Γεωργίου της Δημοτικής Ενότητας Αγριάς του Δήμου Βόλου, σε συνεργασία με τον Δήμο Βόλου.

Πρόκειται για έναν νέο θεσμό που καλύπτει την περίοδο από τον Ιανουάριο έως τον Απρίλιο με στόχο την παρουσίαση της κουλτούρας της Αγριάς, την παροχή ποιοτικής ψυχαγωγίας για τους δημότες, αλλά και τους τουρίστες και την αναβάθμιση του χειμερινού τουριστικού προϊόντος μέσω της επιμήκυνσης της τουριστικής περιόδου.

Ο κύκλος ανοίγει την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου στις 6 το απόγευμα με τον θεατρικό μονόλογο «Δύο γυμνά άσπρα χέρια» που θα παρουσιαστεί στο ξενοδοχείο «Valis resort» στην Αγριά με ελεύθερη είσοδο στο κοινό.

Τη συγγραφή, σκηνοθεσία και ερμηνεία υπογράφει η Μελίνα Μποτέλλη, η οποία τον περασμένο Ιούνιο γιόρτασε 40 χρόνια στο θέατρο.

Ο μονόλογος της Μελίνας Μποτέλλη «Δύο γυμνά άσπρα χέρια» είναι ένας ύμνος στη μητρότητα και την τέχνη της μουσικής και είναι αφιερωμένος στους δασκάλους της όλων των τεχνών.

Κυρίως όμως στους ηθοποιούς – δασκάλους, θεμέλιο του Εθνικού Θεάτρου και του Θεάτρου Τέχνης, που έφεραν με τις ξεχωριστές φωνές τους στα σπίτια των Ελλήνων το μεγάλο διεθνές θεατρικό ρεπερτόριο, μέσω του ραδιοφώνου του ΕΙΡ και της Ελληνικής Ραδιοφωνίας, πριν από την «εισβολή» της τηλεόρασης και της εικόνας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου