ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

«Δύο γυμνά άσπρα χέρια» παρουσιάζει στον Βόλο η Μελίνα Μποτέλλη

δύο-γυμνά-άσπρα-χέρια-παρουσιάζει-σ-637283

Συγκλονιστικός μονόλογος της Μελίνας Μποτέλλη

Τον θεατρικό μονόλογο «Δύο γυμνά άσπρα χέρια» θα παρουσιάσει στον Βόλο την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου η ηθοποιός και μουσική ερμηνεύτρια Μελίνα Μποτέλλη. Τον θεατρικό μονόλογο έγραψε, σκηνοθετεί και ερμηνεύει η ίδια.

Η παράσταση ανεβαίνει σε συνδιοργάνωση με τον τομέα νεότητος και πολιτισμού του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Αγριάς Βόλου, της «Μαγνήτων Κιβωτός για τη διάσωση του πολιτιστικού αποθέματος» της Μητρόπολης Δημητριάδος και του Δήμου Βόλου.

Ο μονόλογος θα ανεβεί στον θεατρικό χώρο του ξενοδοχείου «Valis» στις 6μ.μ. με ελεύθερη είσοδο.

Ο μονόλογος της Μελίνας Μποτέλλη «Δύο γυμνά άσπρα χέρια» είναι ένας ύμνος στη μητρότητα και την τέχνη της μουσικής. Είναι μονόλογος αφιερωμένος στους δασκάλους της όλων των τεχνών.

Κυρίως όμως στους ηθοποιούς – δασκάλους, θεμέλιο του Εθνικού Θεάτρου και του Θεάτρου Τέχνης, που έφεραν με τις ξεχωριστές φωνές τους στα σπίτια των Ελλήνων το μεγάλο διεθνές θεατρικό ρεπερτόριο, μέσω του ραδιοφώνου του ΕΙΡ και της Ελληνικής Ραδιοφωνίας, πριν από την «εισβολή» της τηλεόρασης και της εικόνας.

Του ραδιοφώνου που έκανε τη φαντασία των ακροατών να ταξιδεύει, να δημιουργεί εικόνες και πρόσωπα. Ενας ύμνος λοιπόν στη μητρότητα, την τέχνη και τη φαντασία.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου