ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

«Κιθαρίστας ηχοχρωματιστής»

κιθαρίστας-ηχοχρωματιστής-636425

Μουσικό παραμύθι παρουσιάζει η Κιθαριστική Ορχήστρα Βόλου

Η Κιθαριστική Ορχήστρα Βόλου παρουσιάζει το μουσικό παραμύθι «Κιθαρίστας ηχοχρωματιστής» στην Ελληνογαλλική Σχολή «Αγιος Ιωσήφ».

Με τη νέα παραγωγή «Κιθαρίστας ηχοχρωματιστής», ένα μουσικό παραμύθι του Γιώργου Φουντούλη για μικρούς και μεγάλους, ξεκινά δυναμικά το νέο έτος 2019 η Κιθαριστική Ορχήστρα Βόλου, πρόσφατα βραβευμένη με το παγκόσμιο βραβείο «Queen Guitar Orchestra in the World».

Το παραμύθι θα παρουσιασθεί σε μια ξεχωριστή συναυλία στην Ελληνογαλλική Σχολή «Αγιος Ιωσήφ» Βόλου αύριο Σάββατο 2 Φεβρουαρίου στις 6 μ.μ. και συμμετέχουν επίσης και το νεοσύστατο τμήμα της Κιθαριστικής Ορχήστρας Βόλου Junior, καθώς και οι μαθητές της Β’ τάξης του Δημοτικού Σχολείου «Αγιος Ιωσήφ» Βόλου, υπό την καθοδήγηση της εκπαιδευτικού και συγγραφέα Ελενας Νταβλαμάνου. Θα προλογίσει η επίτιμη πρόεδρος της Κιθαριστικής Ορχήστρας Βόλου Μαίρη Τσακνάκη – Γαβαλά.

Ο «Κιθαρίστας ηχοχρωματιστής» είναι ένα ιδιαίτερο παραμύθι για κάθε παιδί, κάθε ηλικίας, που κρύβει ένα όνειρο στην ψυχή του… Είναι ένα προσωπικό παραμύθι για όλους… που δεν πρέπει να χάσει κανείς.

Η Κιθαριστική Ορχήστρα Βόλου καλείται να ανταποκριθεί σε ένα πολύ απαιτητικό καλλιτεχνικό έργο, αναδεικνύοντας όλα τα συναισθήματα ενός ονειρικού – παραμυθένιου κόσμου που όλοι κρύβουμε μέσα μας και αυτό το επιτυγχάνει μέσα από ένα πλήθος ηχοχρωμάτων που μόνο η κιθάρα μπορεί να παράγει.

Η Κιθαριστική Ορχήστρα Βόλου, αν και δημιουργήθηκε πολύ πρόσφατα, έχει ενταχθεί πλήρως στον κοινωνικό ιστό της πόλης και ανταποκρίνεται θετικά σε κάθε πρόσκληση προσφέροντας το έργο της πάντα υπό τη διεύθυνση του ιδρυτή της Γιώργου Φουντούλη, ενώ παράλληλα προσδίδει ένα ιδιαίτερο μουσικό χρώμα και μια μεγάλη εμβέλεια στις εκδηλώσεις της πόλης του Βόλου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου