ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Θέατρο στην αποβάθρα του σιδηροδρομικού σταθμού Βόλου

θέατρο-στην-αποβάθρα-του-σιδηροδρομι-617212

Θεατρική παράσταση στην αποβάθρα του σιδηροδρομικού σταθμού

Μια καινούργια θεατρική παράσταση παρουσιάζεται στην αποβάθρα του σιδηροδρομικού σταθμού Βόλου από σήμερα Δευτέρα 18 έως και την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου στις 11:30 το βράδυ ακριβώς, ανεξαρτήτως καιρού.

Το έργο έχει τίτλο «Νυχτερινός σταθμός», το κείμενο και η σκηνοθεσία είναι του Γιάννη Φαρμακίδη. Παίζουν οι Ελενα Κυριακού, Ραφαέλα Παπακώστα και Γιάννης Φαρμακίδης.

Ενας άντρας και μία γυναίκα χωρίζουν. Αυτός τη συνοδεύει μέχρι τον σιδηροδρομικό σταθμό για να επιστρέψει εκείνη στη πόλη της. Στον σταθμό μαθαίνουν ότι το τρένο θα έχει μία ώρα καθυστέρηση. Περιμένουν. Αρχίζουν μια αδιάφορη συζήτηση για μικροπράγματα. Κάποια στιγμή, χωρίς να το καταλάβουν, η συζήτηση ξεφεύγει από τα μικροπράγματα και εισέρχεται στην ιστορία της σχέσης τους. Και …την υπόλοιπη ιστορία θα τη μάθουν η θεατές εκεί, στην αποβάθρα του σταθμού. Οι ήρωες του έργου μιλούν όρθιοι, το ίδιο όρθιοι θα είναι και οι θεατές, δεν θα υπάρχουν καθίσματα. Οι θεατές μπορούν και πρέπει να πλησιάσουν τους ηθοποιούς όσο θέλουν. «Το ιδεώδες, το ζητούμενο είναι ηθοποιοί και κοινό να νιώσουν την ανάσα οι μεν των δε» υπογραμμίζει ο Γιάννης Φαρμακίδης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου