ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

«Δύο ξεροκέφαλες κουτάλες»

δύο-ξεροκέφαλες-κουτάλες-615496

H βραβευμένη ομάδα «Κοπέρνικος» παρουσιάζει παραστάσεις στον Βόλο

Παραστάσεις στον Βόλο θα δώσει η ομάδα «Κοπέρνικος» από σήμερα Τρίτη 19 έως και τις 23 Φεβρουαρίου.

Μετά τις περιοδείες της με τα έργα «Ο κύριος Κιχ και το μυστικό κουτί των ήχων», «Τα μεγάλα ψέματα του μικρού Ερμή» και «Απαγορεύεται η μουσική», η καλλιτεχνική ομάδα «Κοπέρνικος», γνωστή για τις παραστάσεις της στο Μέγαρο Μουσικής και το Ιδρυμα Μείζονος Ελληνισμού, επιστρέφει στον Βόλο αυτόν τον Φεβρουάριο.

Θα παρουσιάσει την παράσταση «Δύο ξεροκέφαλες κουτάλες», η οποία παίζεται παράλληλα για 4η συνεχή χρονιά στο θέατρο «Τρένο» στο Ρουφ της Αθήνας, σε παραστάσεις για σχολεία, αλλά και για ελεύθερο κοινό.

Το έργο, μετά την επιτυχία του, κυκλοφόρησε στο ομώνυμο βιβλίο των εκδόσεων «Παπαδόπουλος», ενώ συγγραφείς του Αγγελος Αγγέλου και Εμη Σίνη έχουν πρόσφατα τιμηθεί με το κρατικό βραβείο παιδικού βιβλίου και με τη σπάνια διεθνή διάκριση White Ravens.

Η παράσταση απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 4 έως 10 ετών και παρουσιάζεται σε κείμενο, μουσική, στίχους των Αγγελου Αγγέλου, Εμης Σίνη. Σκηνοθεσία, σκηνικά Γκάυ Στεφάνου, Ελισσαίος Βλάχος. Παίζουν Αντώνης Γουγής, Δημήτρης Δημητρόπουλος, Ιωάννης Μυστακίδης.

Αύριο Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου προγραμματίζεται παράσταση στο Δημοτικό Θέατρο Νέας Ιωνίας, 09.30 και 11.00 το πρωί με τιμή εισιτηρίου 4 ευρώ.

Πληροφορίες και κρατήσεις για σχολεία στο 6985028588, κ. Οικονόμου.

Το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου στις 16.00 και στις 18.00 διοργανώνονται ανοιχτές παραστάσεις στο «Αχίλλειον» με τιμή εισιτηρίου 8 ευρώ. Προπώληση Μουσικός Οίκος «Κεχαΐδης».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου