ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Τριήμερο κατά της τριχόπτωσης στην πόλη του Βόλου

τριήμερο-κατά-της-τριχόπτωσης-στην-πό-61528

Επίσκεψη των ειδικών της Bergmann Kord

Την Παρασκευή 17, Σάββατο 18 και Κυριακή 19Οκτωβρίου θα βρίσκονται στο Βόλο και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο VOLOS PALACE HOTEL οι ειδικοί σε θέματα τριχόπτωσης της κλινικής μαλλιών BergmannKord, η οποία θεωρείται πρωτοπόρος σε θέματα τριχόπτωσης και αποκατάστασης μαλλιών. Η επίσκεψη αυτή γίνεται στα πλαίσια μιας οργανωμένης ενημερωτικής προσπάθειας σχετικά με τις νέες θεραπείες τριχόπτωσης και τις εξελιγμένες τεχνικές οριστικής αποκατάστασης των μαλλιών.

Ο σκοπός των ειδικών της BergmannKordείναι να δώσουν την ευκαιρία στους κατοίκους του Βόλου να εξετασθούν και να ενημερωθούνε με προσωπικό ραντεβούαπό την επιστημονική ομάδα σχετικά με το θέμα της τριχόπτωσης και της αποκατάστασης της. Κατόπιν ολοκληρωμένης εκτίμησης και ειδικών εξετάσεων θα προταθεί στον κάθε ενδιαφερόμενο η πλέον ενδεδειγμένη λύση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η BergmannKord:

  • θεωρείται πρωτοπόρος σε τεχνολογία αιχμής και διαθέτει υψηλού επιπέδου τεχνογνωσία όσον αφορά ένα ευρύ φάσμα ιατρικών υπηρεσιών και εφαρμογών όπως η θεραπεία αιμοπεταλίων και αυξητικών παραγόντων.
  • είναι η κλινική μαλλιών στην Ελλάδα όπου το ιατρικό επιτελείο της πραγματοποίησε τη πρώτη μεταμόσχευση μαλλιών και εφαρμόζει μέχρι και σήμερα όλες τις σύγχρονες τεχνικές που είναι γνωστές παγκοσμίως.
  • στο ενεργητικό της καταγράφονται, από το 1979, που ιδρύθηκε περισσότερες από 60.000 επιτυχημένες επεμβάσεις μεταμόσχευσης μαλλιών.

Υποκαταστήματα της κλινικής βρίσκονται σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Πάτρα, Ηράκλειο και Ρόδο.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν για να προγραμματίσουν δωρεάν προσωπικό ραντεβού διάγνωσης και ενημέρωσης με τους ειδικούς της Bergmann Kord στο 800 11 00 111 (χωρίς χρέωση) ή στο 6945 904 999.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου