ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Η Δήμητρα Γαλάνη στο Βόλο

η-δήμητρα-γαλάνη-στο-βόλο-608791

Σημαντικοί καλλιτέχνες ανεβαίνουν στη μουσική σκηνή του «Lab Art», που βρίσκεται στον πολυχώρο Τσαλαπάτα, διανθίζοντας με αγαπημένες δημιουργίες και ποικίλα ηχοχρώματα την εορταστική περίοδο. Στο πλαίσιο αυτό, η Δήμητρα Γαλάνη ανεβαίνει απόψε στη σκηνή του Lab Art.

Την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου οι 1000mods ταρακουνάνε με τους Hidden in the basement και τους Dendrites το πέτρινο συγκρότημα του Τσαλαπάτα.

Το Σάββατο 14 Ιανουαρίου ο Σωκράτης Μάλαμας θα μας μεθύσει με ένα βράδυ δικό του, όπως ξέρουν όλοι και αγαπούν..

Στις 20 Ιανουαρίου ο εκπληκτικός Theodore με τον Gaudy παρουσιάζουν τη νέα τάση της ελληνικής μουσικής σκηνής, με ακουστικές ενορχηστρώσεις και δικό τους υλικό που μαγεύει.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εκδηλώσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν το www.facebook.com/labartvolos/events όπου υπάρχουν αναλυτικές πληροφορίες ανά εκδήλωση.

Για αποφυγή απογοητεύσεων, οι άνθρωποι του Lab Art συστήνουν την έγκαιρη απόκτηση εισιτηρίων στην προπώληση σε εκπτωτικές τιμές. Για κρατήσεις και πληροφορίες το τηλέφωνο που απαντά στις ώρες καταστημάτων είναι το: 2421403454.

Σημεία προπώλησης είναι τα καταστήματα: Seven Spots (Κ. Καρτάλη και Πολυμέρη), Tender Bar (Ογλ 35), Bruno Coffee Stores (Δημητριάδος με Τοπάλη), Ιllusion RT (Τ. Οικονομάκη με Αγ. Νικολάου), Classic (Ερμού 187), Public Βόλου (Κονταράτου με Ογλ) και σε όλα τα Public της Ελλάδας – καθώς και ηλεκτρονικά από το Viva.gr και τηλεφωνικά στο 11876.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου