ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Συναυλία μουσικής δωματίου

συναυλία-μουσικής-δωματίου-575064

Μια μοναδική συναυλία μουσικής δωματίου, σε έργα των Bartók, Verdi, Tanev και Magnard θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι βρεθούν το Σάββατο, 30 Νοεμβρίου, στις 20:00 το απόγευμα στην Αίθουσα Έρσης Σαράτσης του Δημοτικού Ωδείου Βόλου. Η συναυλία συνδιοργανώνεται από το ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ, και τη Διεύθυνση Πολιτισμού.

Στη συναυλία συμμετέχουν οι :

  • Νέλλη Χολέβα, κόρνο
  • Νίκος Αδρασκέλας, πιάνο

Η συναυλία αναμένεται με ενδιαφέρον αφού το κουιντέτο για πιάνο και ξυλινα πνευστά του Alberic Magnard παρουσιάζεται για 1η φορά στην Ελλάδα μέσα από τις συναυλίες του συνόλου. Έχουν ήδη προηγηθεί δύο εμφανίσεις τους μέσα στον Νοέμβριο, ενώ στην τρέχουσα σαιζον θα παρουσιάσουν το πρόγραμμα αυτό και σε άλλες πόλεις της Ελλάδος.

Το σύνολο αποτελείται από τους καθηγητές του Δημοτικού ωδείου Λάρισας και μουσικούς της συμφωνικής ορχήστρας Δήμου Λαρισαίων Γιώργο Τσιαρδάκα (φλάουτο), Δημήτρη Χατζούλη (όμποε), Στέλιο Κοτρώτσιο (κλαρινέτο) και Ευδοξία Αποστολίδου-Καραμανώλη (φαγκότο), ενώ μαζί τους συμπράττουν οι Νέλλη Χολέβα (κόρνο) και Νίκος Αδρασκέλας (πιάνο).

Oι μουσικοί του συνόλου μέσα από τη φιλία και τη συνεργασία τους στοχεύουν να αναδείξουν το πλούσιο ρεπερτόριο, τις δυνατότητες του κάθε οργάνου όπως και τη μείζον σημασία που έχει στις μέρες μας η δημιουργικότητα και η έκφραση μέσα από την τέχνη της μουσικής.

Τιμή εισιτηρίου: 5€

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου