ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Θεατρική πάράσταση «Caveman»

θεατρική-πάράσταση-caveman-573771

Ο «CAVEMAN» Βλαδίμηρος Κυριακίδης, έχοντας στις αποσκευές του μπόλικο χιούμορ, σάτιρα και ειλικρινή συγκίνηση, ταξιδεύει από την Αθήνα στο Βόλο στο χώρο του Lab Art, την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013.

«Με αφοπλιστική ειλικρίνεια και φυσικότητα, ένας μονόλογος που πραγματεύεται τις σχέσεις μας, ένα ρεσιτάλ ερμηνείας που συνεχίζει μια ήδη επιτυχημένη πορεία του έργου Caveman που τόσο αγαπήθηκε από το Ελληνικό κοινό.Ελάτε να δείτε τη ’μακροβιότερη παράσταση του Broadway’ απο κοντά στην πόλη μας!

Κάνοντας μια μικρή διακοπή από τις υποχρεώσεις του σε επιτυχημένες σειρές στην τηλεόραση, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης έρχεται κοντά μας ως βασικός πρωταγωνιστής, για μια μοναδική βραδιά. Το Caveman είναι μια απολαυστική παράσταση!

Μια εμπειρία stand up και θεάτρου, η οποία εγκαινιάζει το laBARTheater τη σειρά από επιλεγμένες βραδιές θεάτρου στο Lab Art, σε έναν ιδιαίτερο χώρο εκδηλώσεων όπου το κοινό μπορεί να χαρεί παραστάσεις στο Bar με πότο στο χέρι ή σε φιάλη καθιστό. Ανακαλύψτε τις τέχνες στον ανανεωμένο χώρο του παλιού Vox στο Τσαλαπάτα».

Οι πόρτες ανοίγουν 9:30 (έναρξη λίγο μετά τις 10μμ αυστηρά), εισιτήρια 13 ευρώ ορθιων περιορισμένα. Γενική είσοδος ταμείο 15 ευρώ.

Λόγω αναβολής της προηγούμενης παράστασης οι διοργανωτές με ανακοίνωσή τους ενημερώνουν ότι τα εισιτήρια προπώλησης ισχύουν κανονικά κ θα ενημερώσουν το κοινό για εκ νέου προπώληση.

Να σημειωθεί πως στο χώρο του Lab Art λειτουργεί μπαρ με φιλικές τιμές από 2,5 ευρώ μπύρα και 60 ευρώ φιάλη ουίσκι. Πληροφορίες 6951 918471 και [email protected]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου