ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Συνέχεια προβολών από το CineDoc Kids Βόλου

συνέχεια-προβολών-από-το-cinedoc-kids-βόλου-571513

Η ταινία για γονείς και παιδιά «Η αόρατη Sue» θα προβληθεί μεθαύριο Κυριακή 31 Μαρτίου στις 11.30 το πρωί στο κινηματοθέατρο «Αχίλλειον», στο πλαίσιο του διεθνούς φεστιβάλ παιδικού και νεανικού κινηματογράφου CineDoc Kids και σε συνδιοργάνωση με τη Δ/νση Πολιτισμού του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ.

Μετά από ένα ατύχημα στο εργαστήριο της μητέρας της, η 12χρονη Sue αποκτά την ικανότητα να γίνεται αόρατη. Λίγο αργότερα όμως η μητέρα της απαγάγεται κι έτσι αποφασίζει να αναλάβει η ίδια δράση, παρέα με τους νέους ιδιαίτερους φίλους της.

Μετά την προβολή θα ακολουθήσει συζήτηση με θέμα «Η διαφορετικότητα στο σχολείο» με την κ. Βίκυ Δημουλά ψυχοθεραπεύτρια, οικογενειακή θεραπεύτρια.

Η ταινία είναι στα γερμανικά και θα προβληθεί με ελληνικούς υποτίτλους. Είναι κατάλληλη για παιδιά άνω των 9 ετών και διαρκεί 90 λεπτά.

Η τιμή εισιτηρίου είναι 5 ευρώ παιδικό, φοιτητικό και Αμεα 4 ευρώ.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των θεατών εισιτήρια αριθμημένων θέσεων πωλούνται στο κατάστημα «Εντεκα» (Γκλαβάνη 86 – Τ. Οικονομάκη) ώρες καταστημάτων και στο ταμείο του «Αχίλλειον» την ημέρα της προβολής από τις 11.00 το πρωί.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου