ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

«Τα παλιά ασήμια»

τα-παλιά-ασήμια-563908

Η Μαίρη Κόντζογλου θα παρουσιάσει το καινούργιο της μυθιστόρημα

Η Μαίρη Κόντζογλου, η αγαπημένη συγγραφέας χιλιάδων αναγνωστών, θα επισκεφτεί το Βόλο για την παρουσίαση του συγκλονιστικού της μυθιστορήματος «Τα παλιά ασήμια», τη Δευτέρα 27 Απριλίου στις 7 μ.μ. στον Πολυχώρο Τέχνης του Ωδείου Φουντούλη (Αντωνοπούλου 17 και Δημητριάδος). Η εκδήλωση πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Σύλλογο Αποφοίτων Ελληνογαλλικής Σχολής Βόλου «Αγιος Ιωσήφ» και το βιβλιοπωλείο ΠΕΝΑ.

Με αφορμή το βιβλίο η συγγραφέας συνομιλεί με την Αρτεμις Χατζηγεωργίου -Κουτσούκου, καθηγήτρια γαλλικών. Συντονίζει η δημοσιογράφος Ροσσάνα Πώποτα.

Το μυθιστόρημα της Μαίρης Κόντζογλου είναι μια ιστορία για τις αλησμόνητες πατρίδες και τους αλησμόνητους έρωτες. Υπάρχει τέλος σε έναν έρωτα που καίει σαν τη λάβα των ηφαιστείων της Καππαδοκίας; Ποιό είναι το μυστικό της Μονής των Παλιών Ασημιών; Πού κρύβεται η γυναίκα με τους ήλιους στους ώμους;

Η Μαίρη Κόντζογλου στο μυθιστόρημα της «Τα παλιά ασήμια» (το πρώτο μέρος μιας τριλογίας) μας ταξιδεύει στη μαγική Καππαδοκία, μια χώρα γεμάτη θρύλους και παραδόσεις, και αφηγείται με τον μοναδικό της χειμαρρώδη τρόπο τα πάθη ενός ελληνισμού που ζει και προκόβει, ερωτεύεται, γεννάει, γερνάει και πεθαίνει με πίστη στην Ορθοδοξία και συνείδηση της ελληνικής καταγωγής. Το συναρπαστικό δεύτερο μέρος της τριλογίας με τίτλο «Μια προσευχή για τα παλιά ασήμια» πρόκειται να κυκλοφορήσει τον Μάιο του 2015.

Η συγγραφέας θα απαντήσει στις ερωτήσεις του κοινού και θα υπογράψει αντίτυπα του νέου της βιβλίου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου