ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Eκδήλωση Περιφερειακού Συμβουλίου Καινοτομίας της Περιφέρειας

eκδήλωση-περιφερειακού-συμβουλίου-κα-558566

Εκδήλωση διοργανώνει η Περιφέρεια Θεσσαλίας με την υποστήριξη του Περιφερειακού Συμβουλίου Καινοτομίας Θεσσαλίας, στο πλαίσιο των εργασιών διαβούλευσης για τη διαμόρφωση Στρατηγικής Ευφυούς Εξειδίκευσης και Αναπτυξιακού Σχεδιασμού RIS3 (Regional Innovation Strategies for Smart Specialization), για τη νέα προγραμματική περίοδο 2014 – 2020.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Βόλο, σήμερα Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 11:00 π.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων στο Δημαρχείο Βόλου.

Στην εκδήλωση έχουν προσκληθεί πρόσωπα από τον επιχειρηματικό χώρο, φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης, μέλη ΔΕΠ και Ερευνητές.

Μετά την παρουσίαση των δυο βασικών αξόνων της Στρατηγικής Ευφυούς Εξειδίκευσης RIS3 και την εξειδίκευσή του RIS3 για την Περιφέρεια Θεσσαλίας στους τομείς του Πολιτισμού και του Τουρισμού, θα ακολουθήσει διάλογος και ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των εμπλεκόμενων φορέων για τον καθορισμό της τελικής πρότασης σε επίπεδο Περιφέρειας.

Οι διαδικασίες διαβούλευσης για τις λοιπές θεματικές ενότητες της Στρατηγικής Ευφυούς Εξειδίκευσης θα συνεχισθούν με αντίστοιχες εκδηλώσεις και συναντήσεις εργασίας στο προσεχές διάστημα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου