ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Παρουσίαση βιβλίου στο Public Βόλου

παρουσίαση-βιβλίου-στο-public-βόλου-554777

Τα Public και οι εκδόσεις Πατάκη διοργανώνουν στην κεντρική παρουσίαση του νέου βιβλίου του Πασχάλη Λαμπαρδή, «Ενα», τη Δευτέρα 27 Απριλίου στις 19:00 στο Public Βόλου.

Με το συγγραφέα θα συνομιλήσει ο δημοσιογράφος Σωτήρης Πολύζος. Ο συγγραφέας Πασχάλης Λαμπαρδής θα συναντήσει το κοινό και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου του.

Μπορεί μια μεγάλη και αληθινή αγάπη να υπομένει, να κατανοεί, να ελπίζει, να συνενώνει, να ξεπερνάει κάθε εμπόδιο και να γίνεται παντοτινή; Μπορεί η αγωνία της δικαίωσης να καταβάλλει έναν άνθρωπο και να τον στρέφει στην παραβατικότητα; Μπορεί να υπάρχει μηδενικό ρίσκο σε οποιαδήποτε ενέργεια ή προσπάθεια; Μπορεί ένας μόνο ηγέτης, με ισχυρή προσωπικότητα και θέληση, να επιδράσει σε μεγάλη κλίμακα στο μέλλον αμέτρητων ανθρώπων; Να κρατήσει την ακεραιότητά του, να μη γονατίσει και να μη φιλήσει το δαχτυλίδι του συστήματος. Να παρακάμψει τα εμπόδια ακόμη και με κίνδυνο της ζωής του; Μπορεί το αυτονόητο να είναι κατανοητό από όλους; Μπορεί ο ρόλος των συμπτώσεων να μην είναι καθόλου τυχαίος; Μπορoύν οι επιλογές μας να επηρεάσουν άλλους; Μπορούν. Γιατί στην πραγματικότητα όλοι είμαστε ένα. Ενα μυθιστόρημα με ευρηματική πλοκή και έντονη δράση από το συγγραφέα των πολυδιαβασμένων μυθιστορημάτων «Ο ταξιδευτής του Βοσπόρου», «Οι φύλακες της Ανατολίας» και του βραβευμένου «Κάθετη έξοδος». Το βιβλίο «Ενα» κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πατάκη. Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη για το κοινό.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου