ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο Γιάννης Κότσιρας στο Βόλο

ο-γιάννης-κότσιρας-στο-βόλο-541494

Ο Γιάννης Κότσιρας θα εμφανιστεί για πρώτη φορά στη σκηνή του Lab Art την ερχόμενη Παρασκευή 10 Μαρτίου στις 22.30. Μαζί του η Βιολέτα Ίκαρη.

Ο νέος δίσκος του Γιάννη Κότσιρα (όπου μια μεγάλη παρέα δημιουργών και τραγουδοποιών, που παρά τις διαφορετικές τους ηλικίες συνυπάρχουν ισότιμα, αλληλοσυμπληρώνονται και συνδιαλέγονται μέσα από τη μουσική και το λόγο), με τίτλο «Ψεύτης Καιρός», μετρά μόλις λίγους μήνες κυκλοφορίας!

Με την ευκαιρία αυτή, ο ίδιος έχει ετοιμάσει μία ξεχωριστή χειμωνιάτικη περιοδεία, η οποία κάνει στάση στο Βόλο στο Lab Art.

Με το μεράκι που τον χαρακτηρίζει, έφτιαξε ένα πρόγραμμα γεμάτο ένταση και κέφι, όπου πρωταγωνιστούν τα νέα του τραγούδια -ανάμεσά τους το «Κάθε φορά» και το «Ποιο παραμύθι να βρω», που παίζουν ήδη στα ραδιόφωνα, και έχουν καταφέρει να γίνουν-αγαπημένα- αλλά και το ολοκαίνουριο «Και θέλω εσένα», που ήδη άρχισε να ξεχωρίζει.

Και φυσικά, παλιότερα αγαπημένα του τραγούδια, κάποια που γνωρίζετε ήδη αλλά και άλλα που δεν περιμένατε ποτέ να ακούσετε, σε ένα μέρος του προγράμματος με συμπρωταγωνιστές τους μουσικούς και παραλήπτη το κοινό!

Στα απρόβλεπτα του ανατρεπτικού προγράμματος που έχει δημιουργηθεί είναι και η παρουσία της Βιολέτας Ίκαρη, η οποία γράφει στίχους και μουσική και μας συστήθηκε πρόσφατα μέσα από το πρώτο της τραγούδι «Η γη της επαγγελίας».

Μαζί του επί σκηνής, όπως πάντοτε μία παρέα εξαιρετικών μουσικών: Άκης Κατσουπάκης, πλήκτρα, Άκης Γαβαλάς, τύμπανα, Γιάννης Γρυπαίος, μπάσο, Βαγγέλης Μαχαίρας, μπουζούκι και Κώστας Μιχαλός, κιθάρα. Στην επιμέλεια του ήχου οι: Στρατής Καραδημητράκης και Λάμπρος Μπούνας.

Το Lab art βρίσκεται στον πολυχώρο Τσαλαπάτα στο Βόλο. Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.00 και οι τιμές εισιτηρίων είναι: 13 ευρώ στην προπώληση για 300 εισιτήρια και 15 ευρώ στο ταμείο. Σημεία προπώλησης είναι Viva.gr, τηλεφωνικά στο 11876 και στα καταστήματα Public Βόλου και όλης της Ελλάδας, Seven Spots (Κ. Καρτάλη καθώς και Πολυμέρη), Illusion RT (Τ. Οικονομάκη με Αγ. Νικολάου) και Classic (Ερμού 187). Το τηλέφωνο για πληροφορίες – κρατήσεις είναι 2421 40 3454, 10.00 – 14.00 και 17.00 – 21.00.

Χορηγός επικοινωνίας εφημερίδα ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου