ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Η πιο ξεκαρδιστική κωμωδία στην Εξωραϊστική στον Βόλο

η-πιο-ξεκαρδιστική-κωμωδία-στην-εξωρα-537728

«Δεν ακούω, δεν βλέπω, δεν μιλάω» απόψε στο Cine Εξωραϊστική στον Βόλο

Η κωμωδία, που αγαπήθηκε όσο λίγες και απέκτησε φανατικό κοινό, που δεν χρειάζεται συστάσεις, με τίτλο «Δεν ακούω, δεν βλέπω, δεν μιλάω», ανεβαίνει στο Cine Εξωραϊστική στον Βόλο απόψε Τρίτη 29 Ιουνίου, σε δύο παραστάσεις 20:15 και 22:15.

Η απόλυτη κωμωδία περιοδεύει σε όλη την Ελλάδα, για όσους ξέρουν, για όσους θέλουν να θυμηθούν και για όσους θέλουν να μάθουν.

Πρωταγωνιστές της παράστασης ένας κωφός, ένας τυφλός και ένας μουγγός. Είναι φίλοι, ζουν μαζί και αντιμετωπίζουν από κοινού τις αντιξοότητες, που προκαλούν η καθημερινότητα και οι ειδικές τους δυνατότητες. Στη μικρή Βαβέλ, στην εντελώς ασυνήθιστη συνύπαρξη, ο κάθε ήρωας έχει αναπτύξει τον δικό του κώδικα για να επικοινωνεί με τους άλλους. Τα καταφέρνουν τόσο, όσο… Κάποια στιγμή μπαίνει στη ζωή τους μια κοπέλα γεμάτη δύναμη και αισιοδοξία, ένας άγγελος της αγάπης και όλα αλλάζουν ξαφνικά. Τη διεκδικούν και οι τρεις, αλλά ποιος και με τι τρόπο θα την κερδίσει;

Το «Δεν ακούω, δεν βλέπω, δεν μιλάω» εμπνευσμένο από παλιό ινδικό μύθο για την υπομονή και τη μακροθυμία απέναντι στις δυσκολίες της ζωής, είναι ιδιαίτερη και ξεκαρδιστική κωμωδία. Ταυτόχρονα, όμως, είναι έργο για τη συντροφικότητα, την αγάπη, την εκτίμηση, τη φιλία, τον καθημερινό αγώνα και την αισιόδοξη προσέγγιση της ζωής, σε μια εποχή που οι μαύρες σκέψεις πληθαίνουν.

Το κείμενο υπογράφει ο Γιώργος Θεοδοσιάδης, τη σκηνοθεσία ο Σπύρος Σπαντίδας και παίζουν Σπύρος Πούλης, Σπύρος Σπαντίδας, Σταύρος Νικολαΐδης και η Μυριέλλα Κουρεντή.

Βοηθός σκηνοθέτη είναι ο Γιώργος Ζώης, σκηνογράφος Νατάσσα Παπαστεργίου, ενδυματολόγος Κατερίνα Ανδρικοπούλου, φωτισμοί Βλάσης Θεοδωρίδης, φωτογράφος Γιώργος Καλφαμανώλης.

Τιμές εισιτηρίων 15 ευρώ και 13 ευρώ παιδικό, φοιτητικό, ανέργων. Η τιμή στην προπώληση είναι 12 ευρώ. Προπώληση στο Cine Εξωραϊστική και διαδικτυακά στο Viva.gr. Διάρκεια 90 λεπτά χωρίς διάλειμμα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου