ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Δύο ξεχωριστές Βολιώτισσες

δύο-ξεχωριστές-βολιώτισσες-532099

Συναυλία με τις Τζένη Χατζηδήμου και Σέβη Μαζέρα στην Παλαιά Ηλεκτρική

Συναυλία με κύριους συντελεστές τη μεσόφωνο Τζένη Χατζηδήμου και την πιανίστρια Σέβη Μαζέρα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 8 Μαΐου στις 9μ.μ. στο Θέατρο Παλαιάς Ηλεκτρικής, στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Δεληγεώργεια 2015».

Οι εκδηλώσεις αυτές είναι προσφορά του Κοινωφελούς Ιδρύματος Αδελφών Δεληγεώργη και διοργανώνονται σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος, του Δήμου Βόλου και άλλους φορείς.

Περιλαμβάνουν εκδηλώσεις κοινωνικές ήτοι: εγκαίνια πνευματικών, κοινωνικών, κέντρων νεότητας κλπ., καλλιτεχνικές, εικαστικές: εκθέσεις που γίνονται στο «Ηλίου Μέλαθρον» και στα Art Place, μουσικές βραδιές που πραγματοποιούνται στην Παλαιά Ηλεκτρική, το Αχίλλειον και στο Δεληγεώργειο Πολιτιστικό Κέντρο με μουσική όλων των αποχρώσεων: ελαφρά ελληνικά, έντεχνο λαϊκό, διεθνείς μουσικές επιτυχίες, όπερα, οπερέτα, μιούζικαλ, ροκ, ιταλικές κανστονέτες κλπ. Επιστημονικές διαλέξεις σε θέματα οικονομικής – τεχνικής φύσης, ιστορίας και παρουσιάσεις βιβλίων.

Το πρόγραμμα της μουσικής βραδιάς περιλαμβάνει στο πρώτο μέρος ιταλικές καντσονέτες (Parlami d’ amore, Mariu, L’ addio a Napoli, O sole mio κ.α.) και στο δεύτερο μέρος ελαφρά ελληνικά τραγούδια ρετρό (Κ. Γιαννίδη, Μ. Σουγιούλ, Αττίκ κ.α.). Την επιμέλεια της εκδήλωσης έχει ο Νικόλας Δεληγεώργης, ο οποίος ασχολείται με την τέχνη και έχει ιδιαίτερη ευαισθησία.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου