ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Τους «Ηλίθιους» του Νιλ Σάιμον παρουσιάζει το 1ο ΓΕΛ Βόλου

τους-ηλίθιους-του-νιλ-σάιμον-παρουσ-526957

Στις 12 Μαΐου, στο Θέατρο του Πολιτιστικού Οργανισμού Ν. Ιωνίας

Το θεατρικό έργο του Νιλ Σάϊμον «Οι ηλίθιοι» παρουσιάζει το 1ο Γενικό Λύκειο στις 12 Μαΐου, στον Πολιτιστικό Οργανισμό Νέας Ιωνίας, στις 9 το βράδυ.

Πρόκειται για μια κωμωδία που παίζεται για χρόνια με τεράστια επιτυχία σε όλο τον κόσμο και σατιρίζει τα κοινωνικά ήθη και τα πολιτικά συστήματα του 20ου αιώνα.

Η θεατρική ομάδα του σχολείου μαζί με τους υπεύθυνους καθηγητές εργάστηκε με ζήλο, δημιουργική διάθεση και ενθουσιασμό αρκετούς μήνες κάθε Κυριακή απόγευμα για την προετοιμασία της παράστασης. Δόθηκε έτσι η δυνατότητα σε όλα ανεξαιρέτως τα παιδιά που επιθυμούσαν να συμμετέχουν, να εκφράσουν το ταλέντο τους στην υποκριτική, το χορό, τη μουσική, να ενεργοποιήσουν τη φαντασία τους και να συνειδητοποιήσουν την αξία της ομάδας και της συνεργατικότητας.

Στη θεατρική ομάδα συμμετέχουν οι μαθητές:

Πέτρος Πολίτης, Εκτωρ Βρυσιώτης, Κων/νος Πολύζος, Χρήστος Γαλάνης, Παρασκευή Κατσιαβριά, Μαριάνα Καραγιάννη, Χρήστος Παπαδόπουλος, Ανθή Ευαγγελινέλη, Εύα Ντόντου, Λεωνίδας Σαμαράς, Δέσποινα Τασούλα, Ελένη Γιωτάκου, Βιργινία Δήμου, Αγγελική Χασακού, Αρετή Πούλιου, Κρυσταλλία Ρομφαία, Νίκος Αλεξίου, Δημήτρης Ζηργάνος, Σίμος Καραδήμητρος.

Την ευθύνη για την οργάνωση, τη σκηνοθεσία, τη μουσική, τα σκηνικά και τα κοστούμια της θεατρικής παράστασης έχουν οι φιλόλογοι καθηγητές του σχολείου Αποστολίδου Αναστασία και Βουλγαρίδης Γιώργος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου