ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Εκδηλώσεις

εκδηλώσεις-851206

Εκθέσεις                                                          

Εκθεση έργων του ζωγράφου Γιάννη Μιχαηλίδη λειτουργεί στο Μουσείο Πλινθοκεραμοποιίας Τσαλαπάτα, με πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Ιδρύματος Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ). Η μεγάλη ενότητα έργων του κορυφαίου ζωγράφου με τίτλο «Θεσσαλική γη» θα διαρκέσει έως 1η Αυγούστου. Το ωράριο λειτουργίας είναι καθημερινά (εκτός Τρίτης) 10 π.μ.-6 μ.μ.
 
Συνεχίζεται με επιτυχία η έκθεση έργων του Σπύρου Κουϊκούμη στο Μουσείο Λαϊκής Τέχνης και Ιστορίας Πηλίου που βρίσκεται στην περιοχή της Μακρινίτσας.
Επίσης συνεχίζεται στον ίδιο χώρο η έκθεση έργων ζωγραφικής της Παρασκευής Τουλούπη, η οποία δίνει νέα όψη σε παλιά, άχρηστα αντικείμενα.
 
 
Στο Κέντρο Τέχνης Ντε Κίρικο λειτουργεί η 6η ετήσια έκθεση των Εικαστικών Εργαστηρίων για παιδιά του Δήμου Βόλου. Τη φετινή χρονιά κεντρικό θέμα των εικαστικών εργαστηρίων είναι : «Θάλασσα είναι…». Το ωράριο λειτουργίας είναι Δευτέρα – Σάββατο 10.00 -13.30 (πρωί) και Δευτέρα – Παρασκευή 18.00-21.00 (απόγευμα).
 
Στην αποθήκη Τελωνείου στο λιμάνι του Βόλου λειτουργεί η έκθεση του Αστέρη Γκέκα «Μην καρτεράτε να λυγίσουμε» (εγκατάσταση με κατασκευές και ζωγραφική ). Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 14 Ιουλίου και λειτουργεί καθημερινά: 19.00 – 21.00.
 
 
Την ετήσια μαθητική έκθεση διοργανώνουν τα Εργαστήρια Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών, στα πλαίσια της συνεχούς και επιτυχημένης πορείας τους στα καλλιτεχνικά δρώμενα της πόλης, με αφορμή με το κλείσιμο μιας ακόμη δημιουργικής χρονιάς. Η έκθεση πραγματοποιείται στις εγκαταστάσεις των εργαστηρίων, στην περιοχή του Καραγάτς και θα διαρκέσει έως τις 9 Ιουλίου. Οσοι επιθυμούν μπορούν να επισκέπτονται την έκθεση από Δευτέρα – Παρασκευή, 10.00-13.00 και 18.00-21.00. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 24210-48846. Τα εικαστικά εργαστήρια βρίσκονται στην συμβολή των οδών Ολυμπιονίκη Αγνώντα και Κουρουνιώτη, στο τέρμα Κύπρου.
 
 
Εκδηλώσεις
 
Ένα μουσικό ταξίδι από το χθες στο σήμερα με την μοναδική performer Νίνα Λοτσάρη θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 14 Ιουλίου στις 9.30 μ.μ.  στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Βόλου. Η παράσταση ανεβαίνει σε σκηνοθεσία Αποστολίας Παπαδαμάκη, κείμενα Αγγελου Παπαδημητρίου και μουσική επιμέλεια του Κώστα Παγιάτη. Χορηγός επικοινωνίας είναι η εφημερίδα «ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ». Οι τιμές εισιτηρίων είναι 20 ευρώ και 15 ευρώ το φοιτητικό-μαθητικό εισιτήριο.
 
Ο Γενικός Πρόξενος της Γαλλίας στη Θεσσαλονίκη κ. Christian Thimonier και ο Επίτιμος Πρόξενος της Γαλλίας στο Βόλο κ. Roland Fischer διοργανώνουν δεξίωση για τον εορτασμό της Γαλλικής Εθνικής Επετείου στο roof garden του ξενοδοχείου Park την Τρίτη 13 Ιουλίου στις 9 μ.μ. Συνδιοργανωτές είναι ο Σύλλογος Αποφοίτων Ελληνογαλλικής Σχολής «Άγιος Ιωσήφ» Βόλου
–Ελληνογαλλικός Σύνδεσμος Βόλου.
 
 
Εκδρομές
 
Ο Φυσιολατρικός Ομιλος Βόλου ο «Παν» προγραμματίζει τις παρακάτω εξορμήσεις:
Κυριακή 11/7 Βόρεια Εύβοια, Φαράγγι Νηλέα-Αγία Αννα, Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή 16-17-18/7 Νέδα Μεσσηνίας, ποτάμια διάσχιση. Σάββατο 31/7-Κυριακή 1/8 Βίκος Ηπείρου-πεζοπορική, Μονοδέντρι-Φαράγγι Βίκου-Πηγές Βοϊδομάτη, Σκάλα Βίτσας-Γεφύρι Μίσσιου. Δηλώσεις και πληροφορίες στα γραφεία του Ομίλου, Σόλωνος 2 (Β-18), τηλ. 2421024290 κάθε εργάσιμη μέρα 10-12 το πρωί και τα απογεύματα Δευτέρας, Τετάρτης και Παρασκευής, 6-8. Επίσης στο κινητό του ομίλου 6976904236.
 
 
Ο Σύνδεσμος Αποφοίτων Γυμνασίου Θηλέων Βόλου διοργανώνει 9ήμερη εκδρομή στις 11/7-19/7 σε Αγία Πετρούπολη-Μόσχα. Πληροφορίες-δηλώσεις συμμετοχής στο «Vis Travel» Αντωνοπούλου 3, τηλέφωνα 2421031059-30 και 22501.
 
Ο Σύλλογος Συνταξιούχων ΟΑΕΕ (ΤΕΒΕ-ΤΣΑ) Βόλου-Ν. Μαγνησίας διοργανώνει τις κάτωθι εκδρομές: Την Κυριακή 11 Ιουλίου ημερήσια εκδρομή στην Παναγία Ελεούσα στην Ξενιάδα και εν συνεχεία στο Γοργοπόταμο για φαγητό. Την Τετάρτη 28 Ιουλίου ημερήσια στο Πευκί Ευβοίας. Πληροφορίες και δηλώσεις στα γραφεία του Συλλόγου Χατζηαργύρη 1, 10-12 εκτός Σαββάτου.
 
Ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου προτείνει στα μέλη του την 9ήμερη κρουαζιέρα της εταιρείας LOUIS, με το ελληνικό κρουαζιερόπλοιο CRISTAL, που θα ξεκινήσει στις 13 Αυγούστου. Το πλοίο θα προσεγγίσει την Κωνσταντινούπολη, τους Αγίους Τόπους, την Αίγυπτο, την Μύκονο και τον Αγιο Νικόλαο Κρήτης. Στην τιμή της εκδρομής περιλαμβάνονται η οδική μεταφορά προς τον Πειραιά, πλήρης διατροφή, οι εκδρομές (περιηγήσεις – ξεναγήσεις με γεύματα) στην Κωνσταντινούπολη, τους Αγ. Τόπους (Ιεροσόλυμα, Βηθλεέμ) και την Αίγυπτο (Πορτ Σάιντ-Κάιρο-Αλεξάνδρεια), με πολύ χαμηλό κόστος (από 680 ευρώ). Λόγω της υψηλής ζήτησης (λόγω 15Αύγουστου), οι ελεύθερες καμπίνες είναι περιορισμένες. Για κρατήσεις και πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το VIS TRAVEL –Αντωνοπούλου 3-5, επικοινωνώντας με τα τηλέφωνα 2421031059, 31060.
 
 

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου