ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Εκδήλωση για καλό σκοπό

εκδήλωση-για-καλό-σκοπό-494497

Ο Σύλλογος Ανατολικής Ρωμυλίας Βόλου σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, τον πολιτιστικό φορέα «Μαγνήτων Κιβωτός», τον Ι.Ν Αγίας Βαρβάρας και Ιωάννου Δαμασκηνού και τον Σύλλογο Γονέων των 3ου και 9ου Δημοτικών Σχολείων Νέας Ιωνίας διοργανώνει το Σάββατο 8 Ιουνίου και ώρα 7.30 μ.μ στον προαύλειο χώρο των προαναφερόμενων σχολείων τη δεύτερη μουσικοχορευτική βραδιά γιορτής και αλληλεγγύης.

Την πολιτιστική εκδήλωση θα ενισχύσουν με τη συμμετοχή τους οι Σύλλογος Ανατολικής Ρωμυλίας Βόλου, Πολιτιστικός Σύλλογος Μικρασιατών «Το Εγγλεζονήσι», Ενωση Ποντίων Ν. Μαγνησίας, Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Γεωργίου, Πολιτιστικός Σύλλογος Θρακών, Κρητική Αδελφότητα «Το Αρκάδι», Λαογραφικός Σύλλογος Βλάχων και δύο χορευτικά τμήματα των σχολείων.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ψυχαγωγία όλων των παρευρισκόμενων, αλλά και η συγκέντρωση τροφίμων. Μετά την παρουσίαση των χορευτικών συγκροτημάτων θα ακολουθήσει παραδοσιακό γλέντι με τετραμελή ορχήστρα. Στον χώρο της εκδήλωσης θα υπάρχουν τραπέζια, καρέκλες και καντίνα για φαγητό, ποτό, αναψυκτικό.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου