ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Χοροθεατρική παράσταση

χοροθεατρική-παράσταση-488007

Τα παιδιά του Νηπιαγωγείου και Παιδικού Σταθμού «Άξιον εστί» και του Βρεφονηπιακού Σταθμού «Σύγχρονο σχολείο», προσκαλούν τους φίλους του πολιτισμού, του θεάτρου και των τεχνών, σήμερα Τρίτη 25 Απριλίου στις 8:00μ.μ. στο Δημοτικό Θέατρο Ν. Ιωνίας, όπου θα παρουσιάσουν τη χοροθεατρική παράσταση «FAIRYTALE SALAD».

Το Νηπιαγωγείο και ο παιδικός σταθμός του «Άξιον εστί» υλοποιούν πιλοτικό πρόγραμμα εκμάθησης της αγγλικής γλώσσας.

Η γλώσσα μπορεί να καθορίσει την προσωπική ταυτότητα του παιδιού και να αποτελέσει γέφυρα επικοινωνίας και κοινό σημείο επαφής, καθώς αλληλεπιδρά με τους συνανθρώπους.

Ειδικά στην προσχολική ηλικία, όπου τα παιδιά ανακαλύπτουν τον σημαντικό ρόλο της επικοινωνίας, η καλλιέργεια της γλωσσικής πολυμορφίας παίζει καθοριστικό ρόλο στην αρμονική συνύπαρξη και κατανόηση καθώς και στην απελευθερωτική φόρτιση της διαφορετικότητας.

Το πρόγραμμα αναπτύσσεται μέσα από βιωματικές δράσεις που συμπεριλαμβάνουν θέατρο, μουσική, χορό, τραγούδι, εικαστικά.

Το αποτέλεσμα όλης αυτή της δημιουργικής προσπάθειας είναι η χοροθεατρική «FAIRYTALE SALAD», με διασκευές από τις κλασικές ιστορίες της Κοκκινοσκουφίτσας, της Χιονάτης και του Χάνσελ και Γκρέτελ, βασισμένη στις τεχνικές του Τζιάνι Ροντάρι.

Στην παράσταση συμμετέχουν και οι μαθητές του Βρεφονηπιακού Σταθμού «Σύγχρονο Σχολείο» , που παρακολουθούν το αντίστοιχο πρόγραμμα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου