ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ημερίδα κατά της βίας

ημερίδα-κατά-της-βίας-472428

Πρωτοβουλία ευαισθητοποίησης της Ελληνικής Μέριμνας Βόλου

Επιστημονική ημερίδα με θέμα την καταπολέμηση της βίας διοργανώνει η Ελληνική Μέριμνα Βόλου την Παρασκευή 19 Ιουνίου, 18:30 – 22:00 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου «Κυψέλη».

Εισηγητές της επιστημονικής ημερίδας θα είναι οι Κική Πετρουλάκη, Ψυχολόγος, Ph.D., Ευρωπαϊκό Δίκτυο κατά της Βίας (Ε.Δ.κ.Β.) με θέμα «Οδηγός «απόδρασης» από μια βίαιη σχέση: Γιατί γράφτηκε», Αντωνία Τσιριγώτη, Ψυχολόγος, M.Sc., Ευρωπαϊκό Δίκτυο κατά της Βίας (Ε.Δ.κ.Β.) με θέμα «Βία μεταξύ ερωτικών συντρόφων: μορφές, μύθοι και πραγματικότητα, προειδοποιητικές ενδείξεις» και

Ευαγγελία Κουβέλη, Δικηγόρος, Μ.Δ. Ευρωπαϊκό Δίκτυο κατά της Βίας (Ε.Δ.κ.Β.) η οποία θα αναπτύξει το θέμα «Η ταχύτερη νομική αντιμετώπιση των περιστατικών ενδοοικογενειακής βίας».

Στο πλαίσιο της Πράξης 3.2.4. «Υποστήριξη των Μ.Κ.Ο. (Γυναικείων Οργανώσεων)» (Α’ και Β’ Κύκλος) του επιχειρησιακού προγράμματος «Διοικητική μεταρρύθμιση 2007-2013», με Δικαιούχο την «Ειδική Υπηρεσία Συντονισμού, Διαχείρισης και Εφαρμογής Συγχρηματοδοτούμενων Δράσεων Του Υπουργείου Εσωτερικών (ΕΥΣΥΔΕ-ΥΠΕΣ)» η «Ελληνική Μέριμνα Βόλου» υλοποιεί το Σχέδιο Δράσης με τίτλο «Σπίτι Κακοποιημένης Γυναίκας – Παιδιού για την προάσπιση των ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και την καταπολέμηση της βίας».

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στο τηλέφωνο 24210 25489 και στα γραφεία της Ελληνικής Μέριμνας Βόλου, στη διεύθυνση 28ης Οκτωβρίου 189 στο Βόλο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου