ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ερχεται το μεγαλύτερο πάρτι στην Αγριά

ερχεται-το-μεγαλύτερο-πάρτι-στην-αγρι-454312

Θεσμός το χορευτικό φεστιβάλ 10ο Greek Salsa Boοtcamp, που συγκεντρώνει πλήθος κόσμου

Ατελείωτος χορός μέχρι το πρωί περιμένει όλους όσοι επισκεφθούν το χορευτικό φεστιβάλ 10ο Greek Salsa Boοtcamp στο ξενοδοχείο Valis Resort & Spa 5* στην Αγριά Βόλου, 4 με 7 Ιουλίου. Μαθήματα χορού (salsa, merengue, bachata, kizomba dancehall, afrobeats κ.λπ.), βραδινά parties, pool parties και πολλές άλλες εκπλήξεις θα ζήσουν οι 1.000 και πλέον συμμετέχοντες καλλιτέχνες, djs και χορευτές από όλα τα μέρη του κόσμου.

Το φεστιβάλ διοργανώνεται για δέκατη συνεχόμενη χρονιά στην ίδια τοποθεσία και δικαιωματικά κατέχει τη θέση ενός από τα μεγαλύτερα χορευτικά events της χώρας. Φέτος το φεστιβάλ είναι επετειακό, καθώς κλείνει τα 10 του χρόνια και για τον λόγο αυτό θα συνοδεύεται από πολλές εκπλήξεις.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του τετραημέρου η μουσική μπαίνει στο τέρμα σε όλους τους χώρους του Valis Resort & Spa και οι συμμετέχοντες καλούνται να αποφασίσουν σε ποια από τις πέντε αίθουσες χορού θα παρακολουθήσουν το workshop της επιλογής τους.

Η έναρξη του φεστιβάλ θα γίνει μεθαύριο Πέμπτη 4 Ιουλίου στις 21.00 στον συνεδριακό χώρο του ξενοδοχείου, όπου θα πραγματοποιηθεί το 2nd Edition kizzopen International Kizomba Championship. Το νικητήριο χορευτικό ζευγάρι θα κερδίσει το χρηματικό έπαθλο των 150 ευρώ και θα συμμετέχει με show slot στο Roma Kizomba Festival στη Ρώμη τον προσεχή Οκτώβριο. Τα ζευγάρια που θα κατακτήσουν τη δεύτερη και τρίτη θέση θα κερδίσουν full passes για το I Love Kizomba Sensual Festival και το Nossa Kizomba Amsterdam Festival αντίστοιχα που πραγματοποιούνται στην Ολλανδία. O χορός kizomba έχει τις ρίζες του στην Αγκόλα και συνδυάζει ρομαντισμό με αφρικανικό ρυθμό.

Θα ακολουθήσει beachwear επίδειξη μόδας και η εταιρεία Black River θα παρουσιάσει τη συλλογή της για το 2019 – 2020. Οταν πέσει η αυλαία του catwalk, θα ακολουθήσει πάρτι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες τόσο με international djs, όσο και με live performance από την φοβερή Κουβανέζα Rosanna Mailan Sevila!

Με οικοδεσπότες τον λαμπερό Moe Flex από το Λονδίνο και τον δικό μας MC Τάσο Χριστοφιλόπουλο, η διοργάνωση του φεστιβάλ την Παρασκευή 5 Ιουλίου στις 21.00 καλωσορίζει τους θεατές σε ένα φαντασμαγορικό σόου από χορευτικά ζευγάρια, που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό, καθώς και σε διαγωνισμό Rueda de Casino με τους νικητές να κερδίζουν το χρηματικό έπαθλο των 700 ευρώ. Το Σάββατο 6 Ιουλίου στις 21.00 το φεστιβάλ φτάνει στο απόγειό του με φαντασμαγορικές στολές, δροσιστικά κοκτέιλ και διάθεση στο maximum.

Η τιμή εισόδου στα βραδινά σόου είναι 12 ευρώ.

Την Κυριακή 7 Ιουλίου το φεστιβάλ γίνεται wet και μεταφέρεται σε ένα ολοήμερο pool party στην πισίνα. Τα social media πλημμυρίζουν από φωτογραφίες διασκέδασης και ασυγκράτητου στιλ από ηλιοκαμένα κορμιά που είναι έτοιμα να χορέψουν στους ρυθμούς των international djs, ενώ οι εκδηλώσεις τελειώνουν την Κυριακή το βράδυ με σόου και το τελευταίο πάρτι που θα πραγματοποιηθεί μέσα στο ξενοδοχείο με τους Loca Latina Live Band! Τιμή εισόδου 10 ευρώ.

Τη φετινή χρονιά, καθώς το φεστιβάλ γιορτάζει τα 10 χρόνια διεξαγωγής του, διοργανώνει κυνήγι θησαυρού για τους αποκαλούμενους salsherlocks με τους 10 πρώτους νικητές να κερδίζουν 10 full passes για το 11th Greek Salsa Bootcamp 2020.

Κάθε χρόνο το Greek Salsa Bootcamp μεγαλώνει και φιλοξενεί χορευτές από όλη την Ελλάδα, αλλά και από το εξωτερικό, που έρχονται να συνδυάσουν χορό, διασκέδαση και διακοπές, καθώς παρατείνουν τη διαμονή τους προκειμένου να επισκεφθούν και άλλες περιοχές του Πηλίου, κάνοντας γνωριμίες με άλλα άτομα που μοιράζονται το ίδιο πάθος. Την πόλη μας επισκέπτονται πάνω από 1.000 συμμετέχοντες για αυτό τον σκοπό και γεμίζουν με τη διαμονή τους πολλά ξενοδοχεία τόσο στον Βόλο, όσο και στην Αγριά.

Και τις τέσσερις μέρες οι 14 προσκεκλημένοι djs, οι καλύτεροι του είδους, από Ελλάδα και εξωτερικό θα κάνουν ασταμάτητα dj sets 24 ώρες το 24ωρο σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου απογειώνοντας τους χορευτές με τις μουσικές τους επιλογές.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τη διοργάνωση στέλνοντας email στο [email protected].

Η εφημερίδα ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ στηρίζει το φεστιβάλ χορού από το ξεκίνημά του ως χορηγός επικοινωνίας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου