ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Διάλεξη για τη διαμεσολάβηση

διάλεξη-για-τη-διαμεσολάβηση-4533

Ενημερωτική διάλεξη με θέμα: «Διαμεσολάβηση για όλους» θα αναπτυχθεί αύριο Παρασκευή 21 Νοεμβρίου στις 7 το απόγευμα στο «ΠΟΛΙS» Τεχνών & Επιστημών (Γ. Καρτάλη & Χατζηαργύρη). Εισηγήτρια θα είναι η Δικηγόρος και Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια κ. Χάρις Καροτσάκι.

Η Διαμεσολάβηση είναι ένας εξωδικαστικός τρόπος επίλυσης διαφορών. Λειτουργεί με επιτυχία στο εξωτερικό εδώ και δεκαετίες και συμβάλει ουσιαστικά και αποφασιστικά στην ταχεία εξωδικαστική επίλυση αστικών και εμπορικών υποθέσεων.

Κατά τη διάρκεια της διάλεξης οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να έχουν μια πρώτη γνωριμία με το θεσμό της Διαμεσολάβησης, για το ποιοι μπορούν να είναι διαμεσολαβητές καθώς και θέματα όπως: Διαφορές που εμπίπτουν στη διαμεσολάβηση, διαδικασία Διαμεσολάβησης, προδικασία κλπ. Θα ακολουθήσει προβολή video, συζήτηση με το κοινό, ενώ θα διανεμηθεί ενημερωτικό υλικό

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό αλλά είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στη γραμματεία του εκπαιδευτικού φορέα «Πολίτες Εν Γνώσει» στο τηλέφωνο 2421021021 ή στο mail: [email protected].

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου