ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

2ο Φεστιβάλ Ορεινού και Θαλάσσιου Αθλητισμού στην Τσαγκαράδα

2ο-φεστιβάλ-ορεινού-και-θαλάσσιου-αθλη-453012

Η προώθηση του 2ου Φεστιβάλ Ορεινού και Θαλάσσιου Αθλητισμού, που θα διεξαχθεί το τριήμερο από 26 έως 29 Ιουνίου στην Τσαγκαράδα Πηλίου, απασχόλησε συνάντηση μεταξύ του προέδρου της ΕΚΠΟΛ, προέδρου του Ευρωπαϊκού Δικτύου Πολιτιστικού Τουρισμού ECTN και προέδρου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Πηλιορείτικων Συλλόγων Κώστα Χαλέβα και μελών του ΔΣ του Τουριστικού και Αναπτυξιακού Συλλόγου Τσαγκαράδας.

Το Φεστιβάλ διοργανώνεται από τα μέλη του Συλλόγου, που δραστηριοποιούνται επαγγελματικά στην περιοχή και περιλαμβάνει έντεκα αθλήματα περιπέτειας και δράσης στο φυσικό περιβάλλον του βουνού και της θάλασσας από εξειδικευμένους εκπαιδευτές και έμπειρους οδηγούς.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μαζί με τα παιδιά τους, αναρρίχηση, κατάβαση φαραγγιών, ποδηλασία βουνού, πεζοπορία, θαλάσσιο κανό, ιππασία, εναέρια διαδρομή, ορεινό τρέξιμο, διάσχιση ακτογραμμής, κλασσική σκοποβολή και τοξοβολία. Αξιόλογοι φορείς και ο Σκοπευτικός Σύλλογος Βόλου, ο οποίος συμμετέχει με 4 πρωταθλητές του, δίνουν το παρών για την επιτυχία της διοργάνωσης.

Στην ίδια συνάντηση μεταξύ άλλων συζητήθηκαν θέματα για την τουριστική προβολή της Τσαγκαράδας και της ευρύτερης περιοχής και επιδόθηκε προσωπική πρόσκληση στον Κώστα Χαλέβα να παραβρεθεί στα εγκαίνια του φεστιβάλ, που θα γίνουν την Πέμπτη 26 Ιουνίου, στις 8.00 μ.μ., στον αύλειο χώρο του Γραφείου τουριστικών πληροφοριών Τσαγκαράδας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου