ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Οδοιπορικό στο Μούρεσι

οδοιπορικό-στο-μούρεσι-445884

Το καθιερωμένο πλέον οδοιπορικό, με την ευκαιρία του θερινού ηλιοστασίου, διοργανώνει ο Πολιτιστικός-Εξωραϊστικός Σύλλογος Αγίου Γεωργίου Νηλείας «Κένταυρος» το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 28-29 Ιουνίου με τελικό προορισμό το Μούρεσι.

Το διήμερο πρόγραμμα έχει ως εξής: Το Σάββατο 28 Ιουνίου στις 7.30 το πρωί εθελοντές θα καθαρίσουν το μονοπάτι στη θέση «Κοκκινόβραχος» στην έξοδο του χωριού.

Στις 6.30 το απόγευμα οι συμμετέχοντες θα συγκεντρωθούν στην πλατεία του χωριού και με αυτοκίνητα θα μεταφερθούν στο καταφύγιο όπου αφού τακτοποιήσουν τα πράγματά τους θα ακολουθήσει μικρό οδοιπορικό, περίπου μιας ώρας. Επιστροφή στο καταφύγιο και διανυκτέρευση.

Το πρωί της Κυριακής προγραμματίζεται αναχώρηση για Μούρεσι. Η διάρκεια της πορείας θα είναι περίπου 4 ώρες και όλη η εκδήλωση γίνεται στο πλαίσιο της συνεργασίας του «Κένταυρου» με τον Ορειβατικό Σύλλογο Βόλου. Η επιστροφή από το Μούρεσι στον Αη Γιώργη θα γίνει με λεωφορείο, το κόστος της συμμετοχής είναι 10 ευρώ άτομο.

Ο κάθε συμμετέχων στην εκδήλωση θα πρέπει να έχει απαραίτητα μαζί του υπνόσακο και διατροφή ενώ προαιρετικά θα είναι η σκηνή του.

Δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες στα τηλέφωνα: 6977252201,6973215361 και 6972307506.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου