ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

«Ιστορίες της ζωής» απόψε στην Παλιά Ηλεκτρική

ιστορίες-της-ζωής-απόψε-στην-παλιά-η-444258

Το Σωματείο Ατόμων με Αναπηρία Όρασης Ν. Μαγνησίας «Μάγνητες Τυφλοί» διοργανώνει ένα πρωτοποριακό θεατρικό δρώμενο της θεατρικής ομάδας του «Φάρου τυφλών της Ελλάδος», και θα παρουσιάσει την παράσταση «Ιστορίες της ζωής», σήμερα Παρασκευή στο θέατρο της Παλιάς Ηλεκτρικής και ώρα 9 μ.μ. (σε συνδιοργάνωση με τη Διεύθυνση Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου), Χατζηαργύρη και Ρήγα Φεραίου στον Βόλο. Είσοδος ελεύθερη

Πρόκειται για δύο μονόπρακτα του Τένεσση Ουίλιαμς «Το πορτρέτο μιας Μαντόννας» και «Η Λαίδη Φθειροζόλ» και το «Αυγό» του Μουρσελά.

Λίγα λόγια για την ομάδα: Το Θεατρικό Εργαστήρι του Φάρου Τυφλών της Ελλάδας ξεκίνησε τη λειτουργία του τον Οκτώβριο του 2007 και αποτελείται αμιγώς από τυφλούς ενήλικες με αγάπη στη θεατρική τέχνη. Έχει στο ενεργητικό του αξιόλογες παραστάσεις, καθώς έχει ανεβάσει αποσπάσματα από κλασικά έργα όπως «Ο φιλάργυρος» και «Γιατρός με το στανιό» του Μολιέρου, «Φιλουμένα Μαρτουράνο» του Εντουάρτο ντε Φίλιππο, ο μονόλογος «Γύρισα σπίτι» του Ντάριο Φο, «Τρόμος και αθλιότητα του Γ’ Ράιχ» Μπέρτολ Μπρεχτ και πολλά άλλα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου