ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Τελετή απονομής τίτλων των φοιτητών της ΑΣΠΑΙΤΕ

τελετή-απονομής-τίτλων-των-φοιτητών-τ-443934

Την ερχόμενη Κυριακή 29 Ιουνίου, στις 7:30 μ.μ., στο Δημαρχείο Βόλου

Τελετή απονομής τίτλων και καθομολόγησης των φοιτητών του Ε.Π.ΠΑΙ.Κ. του Παραρτήματος της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. στο Βόλο, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Ιουνίου, στις 7:30 το απόγευμα, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Βόλου.

Την τελετή θα τιμήσει με την παρουσία του ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. Ιωάννης Χρυσουλάκης – Ομότιμος Καθηγητής.

Η Διεύθυνση, το εκπαιδευτικό και διοικητικό προσωπικό της Σχολής, προσκαλούν τους εκπρόσωπους και τα μέλη της εκπαιδευτικής, πολιτικής και αυτοδιοικητικής κοινότητας της πόλης, να χαιρετήσουν και να ευχηθούν στους πτυχιούχους του Ακαδημαϊκού Ετους 2013-14.

Το Ε.Π.ΠΑΙ.Κ. της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. συμβάλλει στην εκπαίδευση υποψήφιων εκπαιδευτικών για τη στελέχωση των Σχολικών Μονάδων κυρίως της Τεχνικής – Επαγγελματικής Εκπαίδευσης.

Πρόκειται για πρόγραμμα ετήσιας διάρκειας, που απευθύνεται σε πτυχιούχους Ανώτατης Εκπαίδευσης (ΑΕΙ, ΤΕΙ), δυνάμει εκπαιδευτικών της κυρίως της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Το Πρόγραμμα Σπουδών, στο πλαίσιο του διαδοχικού μοντέλου εκπαίδευσης, εστιάζεται στις Επιστήμες της Αγωγής και τη Διδακτική Πράξη και οδηγεί στη λήψη Πιστοποιητικού Παιδαγωγικής και Διδακτικής Επάρκειας. Το Ε.Π.ΠΑΙ.Κ., λειτουργεί στην Αθήνα, το Βόλο και τα υπόλοιπα Παραρτήματα της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. Η παρακολούθηση είναι υποχρεωτική, καθημερινή, κατά τις απογευματινές ώρες.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου