ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Casting για τον 1ο Πανθεσσαλικό Διαγωνισμό Ομορφιάς

casting-για-τον-1ο-πανθεσσαλικό-διαγωνισμό-ομ-438014

Την Πέμπτη 31 Ιουλίου το casting στο Βόλο

Με δυνατό παλμό και ανανεωμένη διάθεση, με δροσερή αύρα και εντυπωσιακές υποψήφιες για τον τίτλο Star Thessaly, ο 1ος Επίσημος Διαγωνισμός Oμορφιάς θα πραγματοποιηθεί στην πόλη του Βόλου, την Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014, στην κατάλληλα διαμορφωμένη αίθουσα του ValisHotel, Αγριάς.

Η ομορφιά και το πνεύμα αποτελούν τα απαραίτητα συστατικά επιτυχίαςκάθε σύγχρονης γυναίκας. Η γοητεία και ο λόγος κερδίζουν το ενδιαφέρον μας και δημιουργούν ανοιχτούς ορίζοντες. Ο Διαγωνισμός απευθύνεται σε κοπέλες άγαμες, 16-24 ετών.

Η επιλογή της τελικής 12άδας θα πραγματοποιηθεί κατόπιν casting στο Βόλο, την Πέμπτη 31 Ιουλίου, 10:00 – 13:00, στα γραφεία Οργάνωσης του event«Imagine Studio by Kelly Galanou».

Δώδεκα φιναλίστ, γυναίκες με όραμα – όνειρα και σύμμαχό τους την ομορφιά, θα τολμήσουννα διεκδικήσουν τον τίτλο! Το 5άστερο ξενοδοχείο ValisResort & Spa, για τις ανάγκες των γυρισμάτων του τελικού αλλά και της επίσης φωτογράφησης, θα φιλοξενήσει τις 12 κοπέλες τις πρώτες ημέρες του Αυγούστου στην Αγριά Βόλου.

Ο 1ος Πανθεσσαλικός Διαγωνισμός Ομορφιάς, με ιδρύτρια και ενεργό μέλος πολυετούς απασχόλησηςσε Ελληνικούς και Διεθνείς Διαγωνισμούς, την Ευαγγελία Κουρεμένου, συμβάλλει στην ανάδειξη της ομορφιάς, του στυλ και του ταμπεραμέντου της σύγχρονης Θεσσαλής και στην προβολή του τόπου μας ανοίγοντας τον δρόμο για μία λαμπερή και απαιτητική καριέρα,εντός και εκτός συνόρων, στα ομορφότερα κορίτσια της Θεσσαλίας.

Στόχος του Διαγωνισμού, η ευαισθητοποίηση των πολιτών της Θεσσαλίας,η καλλιέργεια διαφορετικής κουλτούρας και η καθιέρωση ενός θεσμού που σέβεται την ομορφιά αλλά κυρίως η ευαισθητοποίηση των νέων προς τις ασθενέστερες κοινωνικές ομάδες, αναλαμβάνοντας να στηρίξει οικονομικά το Ιδρυμα Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης Ασπρες Πεταλούδες, αφούμέρος των εσόδων της βραδιάςτου τελικού θα διατεθούν προς αυτό τον σκοπό.

Στις 9 Οκτωβρίου, την παρουσίαση της βραδιάς του τελικού θα αναλάβουν η πρώην εστεμμένη των Πανελλαδικών καλλιστείων Αναστασία Σιδηροπούλου, έχοντας κατακτήσει τους τίτλους Miss Young 2010-Miss Teen World 2011 και MissUniverseGreece 2014 και η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός Φωτεινή Κασσίδη.

Την όμορφη βραδιά γεμάτη λάμψη και ομορφιά θα ολοκληρώσουν οι λαμπερές εστεμμένες προηγούμενων ετών όπως η Μις Κύπρος 2012 Γεωργία Γεωργίου, η Μις Γιανγκ 2012 Ελένη Κόκκινου και πολλές ακόμη αξιόλογες παρουσίες!

Η κριτική επιτροπή θα αποτελείται από εστεμμένες των καλλιστείων, προσωπικότητες της μόδας και της δημοσιογραφίας -ονόματα των οποίων θα ανακοινωθούν λίγες μέρες πριν την ημερομηνία των Καλλιστείων για ευνόητους λόγους, ενώ πρόεδρος της επιτροπής θα είναι ο ιδιοκτήτης των Ελληνικών Καλλιστείων Βασίλης Πρεβελάκης.

Για τις εξελίξεις του διαγωνισμού μπορείτε να ενημερώνεστε μέσω της σελίδας του Διαγωνισμού στο Facebook πληκτρολογώντας Πανθεσσαλικός Διαγωνισμός Ομορφιάς Σταρ Θεσσαλία, ενώ οι υποβολές των αιτήσεων θα γίνονται δεκτές έως τέλος Ιουλίου και στο e-mail του Διαγωνισμού [email protected].

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου