ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

«Φίλα με…» στον Βόλο

φίλα-με-στον-βόλο-433440

Ο δημοφιλής Σταμάτης Κραουνάκης και οι «Σπείρα Σπείρα» στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο

Ολική επαναφορά του μύθου της διασκέδασης με την παράσταση «Φίλα με…», που πρόκειται να ανέβει την Τρίτη 30 Ιουλίου στις 21.30 στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Βόλου «Μελίνα Μερκούρη».

Η μεγάλη λαϊκή γιορτή του Σταμάτη Κραουνάκη και της «Σπείρας» φορτώνει γι’ αυτό το καλοκαίρι στις πόλεις όλης της Ελλάδας που ζήτησαν να τη ζήσουν.

Η παράσταση που «νίκησε» τον χειμώνα, το ωραιότερο λαϊκό πρόγραμμα της Αθήνας, που χειροκρότησε σύμπας ο καλλιτεχνικός κόσμος, τα Μ.Μ.Ε., οι δημοσιογράφοι, γλέντησαν οικογένειες και μοναχικοί, παρέες και ερωτευμένοι, έρχεται να μοιράσει τα αισθήματά του στον Βόλο την Τρίτη 30 Ιουλίου στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο «Μελίνα Μερκούρη», με την υποστήριξη της Διεύθυνσης Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Δήμου Βόλου.

Η ομάδα που άλλαξε τη νύχτα απαρτίζεται από τους Χρήστο Γεροντίδη φωνή, καχόνε, Σάκη Καραθανάση φωνή, κιθαρόνι, καχόνε, Σταμάτη Κραουνάκη φωνή, πιάνο, Κώστα Μπουγιώτη φωνή, καχόνε, Βασίλη Ντρουμπoγιάννη πιάνο, Βάιο Πράπα φωνή, κιθάρες, μπουζούκι, Νίκο Σταδιάτη φωνή, ακορντεόν, Γιώργο Στιβανάκη φωνή, μαράκες, ντέφι, Γιώργο Ταμιωλάκη τσέλο.

Κοστούμια Θοδωρής Καραγκούνης, L’A Pro atelier, ενορχηστρώσεις έκανε η ομάδα μουσικών, τον ήχο επιμελήθηκε ο Αγγελος Λιαπίκος, τον σχεδιασμό φωτισμού ο Κώστας Μπλουγουράς, τους φωτισμούς ο Ελβις Βενέντης, τις φωτογραφίες Γιώργος Γκινάτης. Φωτογραφία αφίσας Σταμάτη Κραουνάκη Παναγής Χρυσοβέργης. Artwork Proweb Νίκος Διακουμάκος. Υπεύθυνη προβολής και δημοσιότητας Δέσποινα Κραουνάκη. Παραγωγή GIONIK.

Η παράσταση έχει αποσπάσει διθυραμβικές κριτικές, ορισμένες από τις οποίες σταχυολογούνται παρακάτω: «Χρώμα, ρυθμός, ένταση και ένα καρδιοχτύπι σαν αυτό του έρωτα. Ενας κύκλος ζωής μέσα σε μια βραδιά συναισθημάτων» έγραψε το Streetradio.gr.

«Η θεατρική πίστα του Κραουνάκη. Μια ερωτική σκηνοθεσία για τη νύχτα» υπογράφει ο Γιώργος Σαμπατακάκης στο «Athens voice».

«Μέσα σε 3 ώρες, έχεις «γεμίσει» και βγαίνεις στο δρόμο έτοιμος για νέα «ταξίδια» υπογραμμίζει ο Βασίλης Μπουζιώτης στο Enikos.gr.

«Θα δείτε έναν φρέσκο και νεανικό Σταμάτη να προσφέρει απλόχερα χαρά, λυτρωτικά δάκρυα, μηνύματα αγάπης και αισιοδοξίας» τονίζει ο Iωσήφ Βιβιλάκης στο Frear.gr

«Ο κόσμος μπήκε σαββατιάτικος και άγριος και έφυγε μικρά παιδιά με την ψυχή φωτεινή και γεμάτη και πάνω από όλα καινούργια σαν τον χρόνο που μπήκε..» είπε ο Κώστας Λειβαδάς.

«Πραγματικός έρανος αγάπης που μας επιστρέφεται απλόχερα» σημείωσε ο Ζαχαρίας Καρούνης.

«Μια εμπειρία χαράς! Μια εμπειρία συμμετοχής! Μια εμπειρία σαγηνευτική! Ζήστε το και εσείς!» σημείωσε η Αννα Δρούζα στο Boro.gr.

«Αυτή η παράσταση ξεχειλίζει αγάπη προς το ελληνικό τραγούδι. Δηλαδή, ξεχειλίζει αγάπη για τον Ελληνα» αναφέρει ο Βαγγέλης Προβιάς.

«Ο Σταμάτης Κραουνάκης και η «Σπείρα Σπείρα» μπήκαν για μια ακόμα φορά στα τρίσβαθα του έρωτα και τραγούδησαν τις αλήθειες τους» έγραψε ο Γιώργος Χαρωνίτης στο «Αθηνόραμα».

Οι τιμές εισιτηρίων είναι στην προπώληση 13 ευρώ, στο ταμείο 15 ευρώ και μειωμένο 10 ευρώ.

Προπώληση πραγματοποιείται στα κάτωθι σημεία: Βιβλιοπωλείο «Greek Books» Αντωνοπούλου 15 και Ιάσονος, τηλέφωνο 2421032797, Κεχαΐδης «Μουσική Ηχος Φως» 28ης Οκτωβρίου 118Α τηλέφωνο 2421037891, βιβλιοπωλείο «Λύχνος» της Μητρόπολης Δημητριάδος , Κ. Καρτάλη 160, τηλέφωνο 2421032916, Καπνοπωλείον «Γνήσιον», Τ. Οικονομάκη 41 με Σπυρίδη τηλέφωνο 2421214024 και Ticketservices.gr.

Χορηγός επικοινωνίας είναι ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου