ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Η μαγεία των μιούζικαλς στο θερινό Θέατρο Βόλου

η-μαγεία-των-μιούζικαλς-στο-θερινό-θέα-432339

Ιδιαίτερες στιγμές ποιότητας και αισθητικής θα απολαύσουν όσοι παρακολουθήσουν τη μουσική παράσταση που διοργανώνεται την Τετάρτη 14 Ιουνίου στις 9.00 το βράδυ, στο Θερινό Θέατρο Βόλου. Η εκδήλωση πραγματοποιείται με πρωτοβουλία του παγκόσμιου Δικτύου «Περραιβία», της ΕΛΕΠΑΠ Βόλου και του Συλλόγου Ελασσονιτών Ν. Μαγνησίας, σε συνδιοργάνωση με τη Διεύθυνση Πολιτισμού του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου και σε συνεργασία με το ΓΕΝ και τη Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού, για τη στήριξη, αλλά και για τα 80 χρόνια λειτουργίας της Ελληνικής Εταιρίας Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Παιδιών ΕΛΕΠΑΠ.

Στη συναυλία-σταθμό με τίτλο «Η μαγεία των μιούζικαλς», η μπάντα ΓΕΝ (καλλιτεχνικός διευθυντής ο Πλωτάρχης ΠΝ Γεώργιος Τσιλιμπάρης) σε πλήρη σύνθεση, θα παρουσιάσει τα ωραιότερα τραγούδια από το διεθνές και το ελληνικό μιούζικαλ, με τη συμμετοχή σπουδαίων ερμηνευτών της Λυρικής Σκηνής. Συγκεκριμένα θα εμφανιστούν ο τενόρος της Λυρικής Σκηνής Σταύρος Σαλαμπασόπουλος, η υψίφωνος Ευδοκία Μωϋσίδου, αλλά και πολλοί άλλοι, με πρόζα, εικόνες, χορογραφίες, βιντεοπροβολές και πρωτότυπα κείμενα. Στην εκδήλωση συμπράττει με την μπάντα ΓΕΝ η Μικτή Χορωδία του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, με καλλιτεχνικό διευθυντή τον Νίκο Χιώτογλου.

Τα κείμενα έχει γράψει ο θεατρικός συγγραφέας και σεναριογράφος Κώστας Παπαπέτρος, την εκδήλωση παρουσιάζουν οι ηθοποιοί Δήμητρα Κυρατσούδη και Δημήτρης Νάνος, τις χορογραφίες έχει αναλάβει η Βάσω Τηλιοπούλου και η Chorus Line, ενώ τις βιντεοπροβολές η ομάδα Οπτικοακουστικών Μέσων του Δικτύου «Περραιβία».

Ο πρόεδρος του Δικτύου «Περραιβία» Κων. Σκριάπας και η πρόεδρος της ΕΛΕΠΑΠ Βόλου Πέπη Παπανδρέου υπογραμμίζουν ότι: «Η ΕΛΕΠΑΠ επιτελεί σημαντικότατο κοινωνικό και ανθρωπιστικό έργο, έχει κερδίσει τον σεβασμό όλης της κοινωνίας, και χρειάζεται την ουσιαστική στήριξη όλων, και αυτό καλείται να το αποδείξει όλη η κοινωνία του Βόλου. Είναι μια συνεργασία η οποία θα συνεχιστεί και στο μέλλον».

Η συμβολική τιμή εισόδου είναι 5 ευρώ υπέρ της ΕΛΕΠΑΠ. Προπώληση πραγματοποιείται στα καταστήματα: Σοφιάδης Ν. (Κ. Καρτάλη 63 τηλ. 2421025853), Θεοδωρίδου Δέσποινα (Ερμού 212, τηλ. 2421049471), Γεωργιάδου Όλγα (εκτυπώσεις, Δημητριάδος 217 – Γκλαβάνη, τηλ. 24210-29650), Καφέ «4 Εποχές» (Σπ. Σπυρίδη 77, τηλ. 24210 -22266). Πληροφορίες για το Δίκτυο «Περραβία» στον Κ. Σκριάπα, στο τηλέφωνο 6974-881944 και για την ΕΛΕΠΑΠ Βόλου στην Πέπη Παπανδρέου, στο τηλέφωνο 24280-97098.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου