ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Κουκλοθεατρική παράσταση «Ο Πενταμπελάς»

κουκλοθεατρική-παράσταση-ο-πενταμπ-426008

Την κουκλοθεατρική παράσταση «Ο Πενταμπελάς» από την παιδική σκηνή «Ονειροβάτες» θα φιλοξενήσει ο Πολυχώρος Εκπαίδευσης και Ψυχαγωγίας Αξιον εστί (Προφήτη Ηλία 12, Αλλη Μεριά Βόλου), σήμερα Πέμπτη 10 Ιουλίου στις 21:00 μ.μ., στο ανοιχτό θέατρο του Αξιον εστί.

Πρόκειται για παράσταση που συνδυάζει το θέατρο με το θέατρο κούκλας. Ηθοποιοί και κούκλες δρουν μαζί με τα παιδιά με χορό, τραγούδι και στέλνουν πολλά μηνύματα για τη ζωή. Τα παιδιά συμμετέχουν ενεργά στη δράση του έργου και από παθητικοί θεατές μετατρέπονται σε πρωταγωνιστές του.

Η παιδική σκηνή «Ονειροβάτες» αποτελεί την εξέλιξη του Κουκλοθεάτρου Λαμίας που εδώ και 25 χρόνια πραγματοποιεί παραστάσεις σε όλη την Ελλάδα.

Με το θέατρο της κούκλας σαν πυξίδα προσπαθεί να σταλάξει στις ψυχές των παιδιών την αγάπη για το ωραίο, έργο δύσκολο αλλά εξίσου όμορφο και σημαντικό.

Αισθάνεται τη σφοδρή επιθυμία των παιδιών για ένα καλό θέαμα. Ενα θέαμα που δεν θα μείνει μόνο στο χειροκρότημα, θα μείνει στην καρδιά και στο νου και θα αποτελέσει αγωγή ψυχής… ψυχαγωγία!

Η γενική είσοδος είναι 4 ευρώ.

Στο χώρο της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί παράλληλα έκθεση κούκλας με θέμα «η πιο όμορφη θάλασσα».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου