ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο Σταύρος Ξαρχάκος δίνει ραντεβού με το κοινό του Βόλου

ο-σταύρος-ξαρχάκος-δίνει-ραντεβού-με-τ-373934

Ο Σταύρος Ξαρχάκος θα μας χαρίσει μια ξεχωριστή βραδιά στο ανοιχτό δημοτικό θέατρο Βόλου «Μελίνα Μερκούρη» την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου στις 21.15 και θα μας παρουσιάσει τη συγκλονιστική συναυλία «5 λαϊκές μορφές με τρόπο εντόνως ερωτικό», ένα ξεχωριστό και σπάνιο αφιέρωμα που ενώνει τη νεότερη μουσική ιστορία της χώρας.

Πρόκειται για μία μοναδική ορχηστρική συναυλία, γεμάτη εικόνες, εντάσεις και στιγμές, η οποία παρουσιάστηκε πρώτη φορά και αποθεώθηκε από το κοινό στον εορτασμό των δέκα χρόνων λειτουργίας του Μουσείου της Ακρόπολης και θα συνεχίσει αποκλειστικά για λίγες μόνο παραστάσεις σε Ηρώδειο, Ρωμαϊκό Ωδείο Πατρών, Αρχαίο Θέατρο Καρθαίας στην Κέα και Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο Βόλου «Μελίνα Μερκούρη».

Ο μαέστρος, διευθύνοντας επταμελή ορχήστρα κορυφαίων σολίστ που τον πλαισιώνουν και φωνητικά, μας χαρίζει ένα σπάνιο ταξίδι ήχων και συναισθημάτων στα μουσικά έργα του ιδίου, καθώς και των Μάνου Χατζιδάκι, Μίκη Θεοδωράκη, Βασίλη Τσιτσάνη και Μάρκου Βαμβακάρη.

Την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου ο Σταύρος Ξαρχάκος δίνει ραντεβού με το κοινό του Βόλου και το ανοιχτό δημοτικό θέατρο Βόλου «Μελίνα Μερκούρη» πλημμυρίζει με αγαπημένους ήχους και μελωδίες, που μας έχουν στιγματίσει, δημιουργώντας μία μαγική και σπάνια βραδιά, που θα θυμόμαστε για καιρό.

Την επταμελή ορχήστρα απαρτίζουν οι διακεκριμένοι μουσικοί: Νεοκλής Nεοφυτίδης πιάνο, Βασίλης Δρογκάρης ακορντεόν, Αλέξανδρος Καψοκαβάδης κλασική κιθάρα, νυκτά έγχορδα, Γιώργος Λιμάκης κιθάρα, Αντώνης Τζίκας κοντραμπάσο, Ηρακλής Ζάκκας μπουζούκι, μπαγλαμάς, τζουράς, Δημήτρης Ρέππας μπουζούκι, μπαγλαμάς, τζουράς.

Σημεία προπώλησης είναι τηλεφωνικά στο 11876 και ηλεκτρονικά στο www.viva.gr και στα καταστήματα Seven Spots σε Βόλο και όλη την Ελλάδα, Illusion RT, Τ. Οικονομάκη και Αγ. Νικολάου, Βόλος, Κεχαΐδης 28ης Οκτωβρίου 118, Βόλος, Snuff Tobacco Store Γραβιάς 4, Παλαιά, Βόλος, My Market, στα καταστήματα WIND πανελλαδικά και στον Βόλο Δημητριάδος 84, Λεωφόρος Ειρήνης 96 στη Νέα Ιωνία και Ερμού 174 απέναντι από τον Αγιο Νικόλαο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου