ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Πανελλήνιο συνέδριο χωροταξίας στο Βόλο

πανελλήνιο-συνέδριο-χωροταξίας-στο-β-355843

Το Τμήμα Μηχανικών Χωροταξίας, Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΤΜΧΠΠΑ), της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, διοργανώνει το 4ο Πανελλήνιο Συνέδριο Πολεοδομίας, Χωροταξίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης, που θα πραγματοποιηθεί στο Βόλο από τις 24 έως τις 27 Σεπτεμβρίου. Οι εργασίες του συνεδρίου θα ξεκινούν στις 9:30 το πρωί και θα φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις του τμήματος στην Πολυτεχνική Σχολή στο Πεδίο του Αρεως.

Σε συνέχεια των προηγούμενων τριών συνεδρίων Πολεοδομίας, Χωροταξίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης που διοργανώθηκαν από το ΤΜΧΠΠΑ, σκοπός του συνεδρίου είναι η ανάδειξη, συζήτηση και επιστημονική διερεύνηση του συνολικού εύρους των θεμάτων που άπτονται του χωρικού σχεδιασμού στην Ελλάδα και το εξωτερικό με κεντρικούς άξονες όπως η πολεοδομία, η χωροταξία, η αστική και περιφερειακή ανάπτυξη, καθώς και η βιώσιμη ανάπτυξη και διαχείριση του περιβάλλοντος.

Το συνέδριο απευθύνεται στα άτομα που δραστηριοποιούνται στα παραπάνω γνωστικά αντικείμενα: μέλη της επιστημονικής κοινότητας, ακαδημαϊκούς και ερευνητές, στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης, ελεύθερους επαγγελματίες και εργαζόμενους, καθώς και φοιτητές.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου